DayTrading: Piątek 06.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 gru 2013, 00:00

Wzrost
11
30%
Bez zmian
3
8%
Spadek
23
62%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

beyond pisze:
Kusus pisze: Średnio kogokolwiek interesuje tutaj to czy coś wygrałeś lub nie. Cieszę się z Twojego szcześcia i że w końcu udało Ci się coś ugrać ale na forum nikogo to nie interesuje.
Oj, chyba kogoś zabolał cudzy sukces. Nic dziwnego, skoro brakuje swojego.
Kusus pisze: Jakby każdy miał wrzucać to ile zarobił to mielibyśmy 150 stron tematu.
Gdyby tylko to było wrzucane, to by temat miał 1 stronę.
Kusus pisze: Zajmij się merytoryką, przedstaw swój punkt widzenia rynku i nie zaśmiecaj wątku a jak nie to .... ;]
Akurat MasterFx jest jednym z nielicznych, którzy wiedzą co robią. Nie chodzi tu tylko o technikę zagrań, bo wiele innych także jest zyskownych ale o pewność swojego zdania.

Żeby nie było, że nie ma retoryki - biorę shorty na Kablu, moim zdaniem minęliśmy już szczyt i teraz mamy dystrybucję.
Sądząc po dacie rejestracji (4 grudnia 2013) bardzo szybko sobie wyrobiłeś opinię o MasterFX. Gratuluję ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

Kusus pisze: Heh stary... bylem na tym levelu co ty 7 lat temu.
Gdyby rzeczywiście tak było, nie musiałbyś o tym zapewniać. :mrgreen:
Kusus troche piszesz tak jakby twoje nastawienie i stosunek zmieniał wiatr ostatnio nie sądzisz ? :) pisze:Kusus troche piszesz tak jakby twoje nastawienie i stosunek zmieniał wiatr ostatnio nie sądzisz ? :)
Cóż, ubliża innym, ocenia ich umiejętności (ciekawe na jakiej podstawie) i jeszcze nazywa trollem - ciekawy zestawienie :mrgreen: Tym bardziej, że sam prowokuje i sieje tutaj zamęt - typowy troll.
cytrynek pisze:Sądząc po dacie rejestracji (4 grudnia 2013) bardzo szybko sobie wyrobiłeś opinię o MasterFX. Gratuluję ;)
Potrafię rozpoznać dobre techniki dosyć szybko, to nie jest takie trudne wbrew pozorom :)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

krinvest pisze:Kusus troche piszesz tak jakby twoje nastawienie i stosunek zmieniał wiatr ostatnio nie sądzisz ? :wink:
Nie. Tylko strasznie mnie denerwuje ta padaka na forum. Wdalem sie juz kilkakrotnie w walke z trollami ktorzy maja po kilka postow a ostatnio zdarza mi sie to az nazbyt czesto. Za kazdym razem jak wtopia zakladaja sobie konta i tak milion razy jakby to mialo im w czymkolwiek kur*a pomoc. Dlaczego na forum nie ma moda ktory by eliminowal ten smietnik. Nie rozumiem tego.

Beyond = entropia. Polecam ignorowac tego smiecia bo zaklada nowe konto co tydzien i zamoast dt, analiz trolluje i spamuje forum.

Stracone depo = nowy nick. Zgadza sie entropia....?
Ja natomiast potrafie rozpoznac styl pisania :-)
Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 18:32 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

beyond

Kusus pisze: Nie. Tylko strasznie mnie denerwuje ta padaka na forum. Wdalem sie juz kilkakrotnie w walke z trollami ktorzy maja po kilka postow a ostatnio zdarza mi sie to az nazbyt czesto. Za kazdym razem jak wtopia zakladaja sobie konta i tak milion razy jakby to mialo im w czymkolwiek kur*a pomoc. Dlaczego na forum nie ma moda ktory by eliminowal ten smietnik. Nie rozumiem tego.
Musiałby zacząć od Ciebie. Ty tutaj jesteś najbardziej wulgarny i agresywny.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

beyond pisze:
cytrynek pisze:Sądząc po dacie rejestracji (4 grudnia 2013) bardzo szybko sobie wyrobiłeś opinię o MasterFX. Gratuluję ;)
Potrafię rozpoznać dobre techniki dosyć szybko, to nie jest takie trudne wbrew pozorom :)
To co powiesz o mojej?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

beyond

cytrynek pisze: To co powiesz o mojej?
Nic nie powiem, bo nie wiem jak grasz.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

beyond pisze:
cytrynek pisze: To co powiesz o mojej?
Nic nie powiem, bo nie wiem jak grasz.
Ściemniasz brachu :) Powodzenia!

beyond

cytrynek pisze: Ściemniasz brachu :) Powodzenia!
Ściemniam? A skąd to wiesz, bo sam jestem ciekawy :mrgreen:

Budyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Budyn »

Ktoś ma konto na XM ? Takie luki to u nich norma? Mam jeszcze konto na fxsalt i nigdy taka luka jak dziś na XM nie zdarzyła się. Pytam bo chciałem pograć na danych ale z takimi lukami to ten broker nie ma szans

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Budyn pisze:Ktoś ma konto na XM ? Takie luki to u nich norma? Mam jeszcze konto na fxsalt i nigdy taka luka jak dziś na XM nie zdarzyła się. Pytam bo chciałem pograć na danych ale z takimi lukami to ten broker nie ma szans
Ja miałem. I to jest odpowiedż na Twoje wątpliwości ;)

Zablokowany