Zgadzam się. To jedyne miejsce gdzie występuje konfluencja (u mnie jest to długoterminowe S/R wyznaczone rózową strefą, którą można przeciagnąć daleko w lewo). Po wejściu w zielony prostokąt szukałbym retestu do zajęcia pozycji długiej.Chris.ldn pisze:Tutaj powinno się odbićzastapmnie pisze:ktoś widzi gdzieś sufit na Ejku?
istnieje coś takiego w ogóle na tej parze?
DayTrading: Piątek 06.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
E J wlasnie jest przy 61 fibo jeszcze nie testna tego czekam na 141 141 20
- zastapmnie
- Pasjonat
dzisiaj Mikołaj okazał się nieco surowy - powiedział, że nie ma dla mnie prezentów, ale ma dobra radę - - zmień zajęcie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
i co ? zabrał Ci depo ?zastapmnie pisze:dzisiaj Mikołaj okazał się nieco surowy - powiedział, że nie ma dla mnie prezentów, ale ma dobra radę - - zmień zajęcie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to złodziej nie Mikołaj...Ciapul pisze:i co ? zabrał Ci depo ?zastapmnie pisze:dzisiaj Mikołaj okazał się nieco surowy - powiedział, że nie ma dla mnie prezentów, ale ma dobra radę - - zmień zajęcie
jest jak jest
no to Rózga
Widzę sporo się wydarzyło dzisiaj. Obiecałem sobie, że dzisiaj będę poza rynkiem.
Właściwie to tylko UJ mnie zdenerwował, że wybił się z chorągiewki za szybko przy wsparciu 101,925. Wrócił do małego kanału wzrostowego i go przetestował. Liczyłem na głębszą korektę choć wpadł mi sygnał BUY w średnim terminie. Trzeba poczekać na dane i reakcję Azji.
Właściwie to tylko UJ mnie zdenerwował, że wybił się z chorągiewki za szybko przy wsparciu 101,925. Wrócił do małego kanału wzrostowego i go przetestował. Liczyłem na głębszą korektę choć wpadł mi sygnał BUY w średnim terminie. Trzeba poczekać na dane i reakcję Azji.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
- zastapmnie
- Pasjonat
depo jeszcze jest, ale z każdymi 10 pipsami do góry ,trzeba je przycinać... może te 40 pipsów jeszcze wytrzymam bez zniszczenia całego, ale czy to tylko 40 pipsów, nim spadną nieco, czy więcej, hm... dziwi mnie, że na ejku poziom 138-139 taki słabym się okazał oporem, że go praktycznie po tygodniu przekroczyli... przez cały 2009 próbowali i trzy razy im się nie udało,a teraz ledwie pierdnęli w deskę klozetową i już ich wywaliło kominem
-- Dodano: pt 06-12-2013, 19:45 --
sprawdził się najczarniejszy scenariusz, czyli wszystko rośnie... mamy w tym roku Mikołaja w longach
sprawdził się najczarniejszy scenariusz, czyli wszystko rośnie... mamy w tym roku Mikołaja w longach
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
RISK OFF RISK ON JPYzastapmnie pisze:depo jeszcze jest, ale z każdymi 10 pipsami do góry ,trzeba je przycinać... może te 40 pipsów jeszcze wytrzymam bez zniszczenia całego, ale czy to tylko 40 pipsów, nim spadną nieco, czy więcej, hm... dziwi mnie, że na ejku poziom 138-139 taki słabym się okazał oporem, że go praktycznie po tygodniu przekroczyli... przez cały 2009 próbowali i trzy razy im się nie udało,a teraz ledwie pierdnęli w deskę klozetową i już ich wywaliło kominem
rosnie bo rynek nie wie cz ybedzie luzowanie czy nie a raczej wykozystal lepsze dane pod shosrt sqqz bo normalnie by zareagowl spadkami widzac o zaciesnianiu ale ja kwidac USD zamias sie umacniac t osie oslabia dalej tu jest zagadka banksterow i 10 latki rantonosci USA

RAJD pod ktory rozdaja sie akcje

styczen znowu limi dlugu za tydzien FED wystarcz yze slow opowie ze 1 kwartal zaciesnianie tani pieniadz zacznie odplywac lecz dane z rynku pracy slabe jako takie i sie przyjzec bradziej...a okres swiateczny wiec wiecej miejsc pracy jak pisalismy na ci..pnych posadach slabo platnych i pol etatach STYCZEN LUTY bedzie test :))lezy co fed wezmie pod uwage dla kolego swoich pod premie i elity czy bedzie dalej uzdrawiam gospodarke gielda pompujac banke

Najczarniejszy dla kogo ?zastapmnie pisze: -- Dodano: pt 06-12-2013, 19:45 --