DayTrading: Piątek 06.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013
nie wszedł gej 
 https://www.tradingview.com/v/TneT3VaJ/ ale do danych trzymał się dobrze, ergo... nie zajmuj pozycji przed danymi, 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Zrobiłem zupełnie przeciwko moim założeniom i wyszedłem z kabla sugerując się czyimś wpisem że będzie laga do góry "bo tak" i to sięsprawdziło... żałosny jest ten forex ;] Nie ma sensu grać - gdzieś tak od pół roku sobie jaja robią 
Rynek lata w obie strony jak pojebany ;] 0 możliwości przewidzenia
Od poniedziałku zajmuje małe pozycje na pałe nie patrząc nawet na wykres i zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniu - zakładam, że będę miał podobną skuteczność i nie wiele się zmieni.

Od poniedziałku zajmuje małe pozycje na pałe nie patrząc nawet na wykres i zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniu - zakładam, że będę miał podobną skuteczność i nie wiele się zmieni.
Tak, skutecznosc bedzie podobna, czyli ciagla strata na spreadzie w dluzszym terminie.Kusus pisze:Zrobiłem zupełnie przeciwko moim założeniom i wyszedłem z kabla sugerując się czyimś wpisem że będzie laga do góry "bo tak" i to sięsprawdziło... żałosny jest ten forex ;] Nie ma sensu grać - gdzieś tak od pół roku sobie jaja robią
Forex to szukanie wejsc o innym prawdopodobienstwie zwrotu niz 50/50.
Nigdy nie sugeruj się czyims wpisem, no chyba, że moim ale i tak tylko na demoKusus pisze:Zrobiłem zupełnie przeciwko moim założeniom i wyszedłem z kabla sugerując się czyimś wpisem że będzie laga do góry "bo tak" i to sięsprawdziło... żałosny jest ten forex ;] Nie ma sensu grać - gdzieś tak od pół roku sobie jaja robią
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
ciężko powiedzieć w którą stronę pójdzie EDEK...waha się

jest jak jest
#Kusus lubię twoje posty, weź na tydzień szorta na u/j po 102.84, wyłacz mt4 i nawal się jak prawdziwy trader.
Jak musisz stawiać SL to walnij 105.
Za tydzień będziemy realizować zyski
EDIT:
http://www.mql5.com/en/charts/1138959/u ... de-brokers

Jak musisz stawiać SL to walnij 105.
Za tydzień będziemy realizować zyski
EDIT:
http://www.mql5.com/en/charts/1138959/u ... de-brokers
					Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 14:54 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.

We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
Jak ktoś gra na spadki na edku to na pewno dla niego najlepiej jak są lepsze z US niż te co oczekuje.Ciapul pisze:rynek oczekuje cyfr i najlepiej gdy one są lepsze niż to co oczekujekrinvest pisze:Właśnie nikogo , dlatego twierdzę , to co napisałem
Odkryłeś oczywistą oczywistość.
Dla mnie sytuacja sie nie zmieniła i tak jak napisałem wczesniej , wczoraj i tydzien temu.
I 15 minut temu koledze w odpowiedzi na "czego oczekujecie" - lekki spadek żeby wykosić i dalej góra.
to na h4 zmien lżej sie patrzypabloo83 pisze:ciężko powiedzieć w którą stronę pójdzie EDEK...waha się
					Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 14:58 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

3 lata siedze na FX - od pol roku mniej wiecej nie da sie grac.
Milego weekendu.
Czemu mam sie nie sugerowac? - przeciez napisalem ze zagralem na pale wbrew swoim pogladom

Milego weekendu.
Czemu mam sie nie sugerowac? - przeciez napisalem ze zagralem na pale wbrew swoim pogladom
Trochę się zagapiłem. SL=BE=102.785 na wypadek jakby U/J coś się odmieniło, wezmę S wyżej jak polecą ale nie wiem kiedy, mętlik mam we łbie.

We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
gj, kolejne fajne miejsce na szukanie S, z ciasną gumką.  bo wariacja, ale Z/R wysokie, https://www.tradingview.com/x/ETJPLNJ7/

Jutro też jest dzień.