Tak, skutecznosc bedzie podobna, czyli ciagla strata na spreadzie w dluzszym terminie.Kusus pisze:Zrobiłem zupełnie przeciwko moim założeniom i wyszedłem z kabla sugerując się czyimś wpisem że będzie laga do góry "bo tak" i to sięsprawdziło... żałosny jest ten forex ;] Nie ma sensu grać - gdzieś tak od pół roku sobie jaja robią
Rynek lata w obie strony jak pojebany ;] 0 możliwości przewidzenia
Od poniedziałku zajmuje małe pozycje na pałe nie patrząc nawet na wykres i zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniu - zakładam, że będę miał podobną skuteczność i nie wiele się zmieni.
Nigdy nie sugeruj się czyims wpisem, no chyba, że moim ale i tak tylko na demoKusus pisze:Zrobiłem zupełnie przeciwko moim założeniom i wyszedłem z kabla sugerując się czyimś wpisem że będzie laga do góry "bo tak" i to sięsprawdziło... żałosny jest ten forex ;] Nie ma sensu grać - gdzieś tak od pół roku sobie jaja robią
Rynek lata w obie strony jak pojebany ;] 0 możliwości przewidzenia
Od poniedziałku zajmuje małe pozycje na pałe nie patrząc nawet na wykres i zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniu - zakładam, że będę miał podobną skuteczność i nie wiele się zmieni.
Jak ktoś gra na spadki na edku to na pewno dla niego najlepiej jak są lepsze z US niż te co oczekuje.Ciapul pisze:rynek oczekuje cyfr i najlepiej gdy one są lepsze niż to co oczekujekrinvest pisze:Właśnie nikogo , dlatego twierdzę , to co napisałem
to na h4 zmien lżej sie patrzypabloo83 pisze:ciężko powiedzieć w którą stronę pójdzie EDEK...waha się