DayTrading: Piątek 06.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 gru 2013, 00:00

Wzrost
11
30%
Bez zmian
3
8%
Spadek
23
62%

Liczba głosów: 37

beyond

Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013

Nieprzeczytany post autor: beyond »

sureshot pisze:ale gdyby wiekszosc prognoz zaby byla calkowicie bledna to pomyslcie jak wspanialy bylby to wskaznik dzeki ktoremu wszyscy moglibysmy sie wzbogacic, czy ktos monitoruje jego skutecznosc?
Gdyby rynek był binarny to zgoda, ale tak nie jest.
Kusus pisze: A jakie to ma znaczenie i co mnie to obchodzi?
Np. takie, że przed chwilą stwierdzałeś, że zarabia a teraz sam przyznajesz, że nie wiesz :mrgreen:

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

atlanticos pisze:
MasterFx pisze:
Hehehehe, misiek poprostu trzeba wiedziec co gdzie i jak, a nie zgadywać ze palce utnie bo to bo siamto. Lubisz sie chwalic udanymi trejdami to teraz sie przyznaj ze wczoraj nie miałes racji na kiwi i kablu. Zaszalej :lol:
Misiek to możesz sobie do swojego PARTNERA mówic... Co do kable i kiwi miales racje, ale pamietaj że raz w roku to i miotła strzeli... Jak pisałem wcześniej...Dla mnie możesz każdego dnia wchodzic pod prąd. Jak ktos napisal kilka dni temu - jeden lubi pomaracze, drugi jak mu nogi smierdza... Koniec zaśmiecania wątku... tyle z mojej strony w temacie Twojego "supertrejdu" z wczoraj
Spokojnie misiek, nie denerwuj się. Chodzi mi tylko o to żebys się przyznał do błędu. Jak widać nie potrafisz i przypisujesz temu zjawiska "nadprzyrodzone".

Miernota :roll:

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

beyond pisze:
sureshot pisze:ale gdyby wiekszosc prognoz zaby byla calkowicie bledna to pomyslcie jak wspanialy bylby to wskaznik dzeki ktoremu wszyscy moglibysmy sie wzbogacic, czy ktos monitoruje jego skutecznosc?
Gdyby rynek był binarny to zgoda, ale tak nie jest.
Kusus pisze: A jakie to ma znaczenie i co mnie to obchodzi?
Np. takie, że przed chwilą stwierdzałeś, że zarabia a teraz sam przyznajesz, że nie wiesz :mrgreen:
Rownie dobrze moglby nie zarabiac. Wysnulem taki wniosek na podstawie tego ze skoro wrzuca tutaj okreslone rzeczy i siedzi na tym forum X lat to pewnie zarabia. Ale jesli nie to nie ma to zadnego znaczenia bo nigdy nie dowiesz sie i nie masz mozliwosci sie tego dowiedziec kto na tym forum zarabia a kto nie.

A nawet jakbys mial szanse sie tego dowiedziec to i tak te statystyki nie mialy by znaczenia bo kazda kolejna analiza to kolejny rachunek prawdopodobienstwa ;]

Temat poruszany i walkowany milion razy a co najdziwniejsze zawsze jest zaczynany i podsycany przez osoby ktore maja b. malo postow na forum. Skala trollingu jest zatrważająco wysoka. Dosięgnela juz nawet trejderow.

Wrocmy do tematu.

Kabel - w oczekiwaniu na 1.625. Jak sie uda to bedzie fajnie jak nie to wytnie mnie na BE przy 1.639.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 10:25 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

beyond pisze:
Kusus pisze:Mi np. psychologia gry zaby w ogole nie podchodzi ale najwazniejsze jest to ze ON SAM na tym zarabia.
A skąd wiadomo, że zarabia? :mrgreen:
beyond pisze:
To, czy miał rację się okaże. Dziwniejsze jest, że stajesz w pozycji wyroczni, chociaż nie potrafisz przyznać się do własnych błędów. Lansujesz tutaj hedżowanie, które w Twoim wykonaniu nie ma najmniejszego sensu. (jeśli ma, to pokaż jaki).
Twój trzeci post na forum i trzeci w formie polemiki z innymi użytkownikami bez merytoryki na temat daytradingu. Ale to pomijam. Napiszę coś czego nigdy na tym forum nie robiłem ale zaczynają byc męczące co jakis czas ataki i czepianie się mnie tylko dlatego że daję obok Bemowo 3 razy więcej analiz niż ktokolwiek inny na tym forum - w związku z tym też co jakiś czas trafi się nietrafiona analiza co jest normalne bo skuteczności 100% nie ma nikt. Moja skutecznośc to okolo 70% przy 30 pipsowym poslizgu i 80-85 % przy 50 pipsowym poślizgu. Jeśli dobijesz (merytorycznie) do 20000 postów i bardzo ładnie poprosisz to prześlę CI wtedy mój statement nawet za okres jednego roku z potwierdzeniem skuteczności o której napisałem wyżej - gwarantuje że wtedy z kompleksów szybko nie wyjdziesz.... Pozdrawiam i więcej merytoryki w przyszłości życzę....

edit: a miałem w polemiki się już nie wdawac z nikim - obiecuję poprawę :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

atlanticos pisze:edit: a miałem w polemiki się już nie wdawac z nikim - obiecuję poprawę :mrgreen:
spoko... potraktuj to jako mikołajkowe odstępstwo...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Domino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Domino »

:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:
witam z rana :mrgreen: to że nie dostaliście jeszcze prezentów nie znaczy że już nie dostaniecie :mrgreen:
dzień się dopiero zaczął, a wy już się żrecie jak przekupy na targu,gdzieś przeczytałem że rynek płaci za skuteczność,a nie za udawanie eksperta,więc moim zdaniem każdy trejd jest ok' jeśli go dobrze rozegrasz,l czy s co za różnica,miałem l i s na kablu i na edziu i wszystko zarobiło tylko sapinka na minus,i co z tego zara zarobi albo nie ..
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

Żaba jest spoko i master oraz beyond się nie wpieprzać bo zdaje się że znowu jakiś troll szuka sensacji z jednego trejdu.

poza tym o 15.00 pkb belgii, jak to dupnie to edka mamy na 1,23
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Kusus pisze: jak nie to wytnie mnie na BE przy 1.639.
przetestuje 6370, co najwyżej FE 61,8 o którym wczoraj pisałem
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

Kusus pisze:Rownie dobrze moglby nie zarabiac. Wysnulem taki wniosek na podstawie tego ze skoro wrzuca tutaj okreslone rzeczy i siedzi na tym forum X lat to pewnie zarabia.
Na przyszłość zaznacz proszę, że Ci się wydaje, bo ktoś postronny czytający to, mógłby stwierdzić, że faktycznie zarabia :mrgreen:
Kusus pisze:Ale jesli nie to nie ma to zadnego znaczenia bo nigdy nie dowiesz sie i nie masz mozliwosci sie tego dowiedziec kto na tym forum zarabia a kto nie.
Można czasem przypuszczać po wypowiedziach. Moim zdaniem ktoś, to hedżuje straty nie zarabia.
atlanticos pisze:Twój trzeci post na forum i trzeci w formie polemiki z innymi użytkownikami bez merytoryki na temat daytradingu.
Też kiedyś napisałeś 3. posty. Spójrzmy na dwa pierwsze:
skoro wszyscy trąbią że jeszcze edek będzie rósł to znając życie zobaczymy niedługo nowe minima kilkutygodniowe ;)
na to większość liczy
Merytoryka aż się z nich wylewa :mrgreen:
atlanticos pisze: Moja skutecznośc to okolo 70% przy 30 pipsowym poslizgu i 80-85 % przy 50 pipsowym poślizgu. Jeśli dobijesz (merytorycznie) do 20000 postów i bardzo ładnie poprosisz to prześlę CI wtedy mój statement nawet za okres jednego roku z potwierdzeniem skuteczności o której napisałem wyżej - gwarantuje że wtedy z kompleksów szybko nie wyjdziesz....
Poprosić to możesz kogoś mądrzejszego, żeby Ci wytłumaczył, że się nie hedżuje strat. Ale to jak będziesz grzeczny i zobaczysz sprawy, takie jakie są. Dziękujemy, że napisałeś jakieś liczby - ciekawy jestem, czy wierzysz, że ktoś będzie im ufał, tylko dlatego że je tu napisałeś :mrgreen:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

RZeznik g j zrobil ponad 100 pipsa juz do oporu jeszcze z 40 50 - pipsa tyle ze kabel juz na oporach i USD JPY

w UK pecznieje banka na nieruchomosciach

http://stooq.pl/q/?s=^nkx&d=20131206&c= ... 1&r=usdjpy

http://stooq.pl/q/?s=nk.f&d=20131206&c= ... 1&r=usdjpy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany