Kusus pisze:Rownie dobrze moglby nie zarabiac. Wysnulem taki wniosek na podstawie tego ze skoro wrzuca tutaj okreslone rzeczy i siedzi na tym forum X lat to pewnie zarabia.
Na przyszłość zaznacz proszę, że Ci się wydaje, bo ktoś postronny czytający to, mógłby stwierdzić, że faktycznie zarabia
Kusus pisze:Ale jesli nie to nie ma to zadnego znaczenia bo nigdy nie dowiesz sie i nie masz mozliwosci sie tego dowiedziec kto na tym forum zarabia a kto nie.
Można czasem przypuszczać po wypowiedziach. Moim zdaniem ktoś, to hedżuje straty nie zarabia.
atlanticos pisze:Twój trzeci post na forum i trzeci w formie polemiki z innymi użytkownikami bez merytoryki na temat daytradingu.
Też kiedyś napisałeś 3. posty. Spójrzmy na dwa pierwsze:
skoro wszyscy trąbią że jeszcze edek będzie rósł to znając życie zobaczymy niedługo nowe minima kilkutygodniowe

na to większość liczy
Merytoryka aż się z nich wylewa
atlanticos pisze: Moja skutecznośc to okolo 70% przy 30 pipsowym poslizgu i 80-85 % przy 50 pipsowym poślizgu. Jeśli dobijesz (merytorycznie) do 20000 postów i bardzo ładnie poprosisz to prześlę CI wtedy mój statement nawet za okres jednego roku z potwierdzeniem skuteczności o której napisałem wyżej - gwarantuje że wtedy z kompleksów szybko nie wyjdziesz....
Poprosić to możesz kogoś mądrzejszego, żeby Ci wytłumaczył, że się nie hedżuje strat. Ale to jak będziesz grzeczny i zobaczysz sprawy, takie jakie są. Dziękujemy, że napisałeś jakieś liczby - ciekawy jestem, czy wierzysz, że ktoś będzie im ufał, tylko dlatego że je tu napisałeś