DayTrading: Piątek 06.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 gru 2013, 00:00

Wzrost
11
30%
Bez zmian
3
8%
Spadek
23
62%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

yeahman pisze:
Kusus pisze:Dziwie sie dlaczego umocnienie dolca nie mialo wczoraj miejsca
Dlatego sądzę że nie warto spekulować na forexie. Jedyne co się opłaca to matematyczne prawdopodobieństwo.
a matematyczne prawdopodobieństwo to nie spekulacja? :) :D
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

yeahman pisze:
Kusus pisze:Dziwie sie dlaczego umocnienie dolca nie mialo wczoraj miejsca
Dlatego sądzę że nie warto spekulować na forexie. Jedyne co się opłaca to matematyczne prawdopodobieństwo.
U mnie sygnał na sell
No normalnie doznałem z rana szoku jak to przeczytałem na tym forum. Nie wiem co konkretnie miałeś na myśli ale idziesz dobrą drogą! Prawdopodobieństwo rules :)

Zaba,
zamiast sie wymądrzac jak zwykle, lepiej powiedz czemu mi wczoraj rak nie ucieło na kablu? Przeciez złapałem "spadajacy nóz"? :lol:

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

USD/JPY

Para zrealizowala korektę, którą zakładałem (38,2-41,4 zniesienia Fibo od świecy wybijającej) i wygląda na to, że wraca do realizacji targetu związanego z wybiciem trójkąta(109). Nie wszedłem jednak w długą pozycję z powodu długiej czarnej świecy. Utworzenie harami smacznie przespałem :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

atlanticos pisze:a matematyczne prawdopodobieństwo to nie spekulacja? :) :D
polecam ostatnie zdanie w definicji spekulacji na wikipedii

-- Dodano: pt 06-12-2013, 9:36 --

zastanawiam się na ile zrealizują się wczorajsze projekcje EBC ws e/u - ja w każdym razie nie mam zamiaru kopać się z koniem... z drugiej strony 350 p piechotą nie chodzi :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

MasterFx pisze:
Zaba,
zamiast sie wymądrzac jak zwykle, lepiej powiedz czemu mi wczoraj rak nie ucieło na kablu? Przeciez złapałem "spadajacy nóz"? :lol:

Stary - napinasz sie jednym trafionym trejdem pod prad jak dziecko... dla mnie możesz tylko takie lapac... napisze Ci to co zazwyczaj Ty piszesz... to nie bylo miejsce na L - raz sie udalo, kolejnym razem palce utnie
Ostatnio zmieniony 06 gru 2013, 09:42 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

cytrynek pisze:USD/JPY

Para zrealizowala korektę, którą zakładałem (38,2-41,4 zniesienia Fibo od świecy wybijającej) i wygląda na to, że wraca do realizacji targetu związanego z wybiciem trójkąta(109). Nie wszedłem jednak w długą pozycję z powodu długiej czarnej świecy. Utworzenie harami smacznie przespałem :P
nice! :clap:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

atlanticos pisze:
MasterFx pisze:
Zaba,

Stary - napinasz sie jednym trafionym trejdem pod prad jak dziecko... dla mnie możesz tylko takie lapac... napisze Ci to co zazwyczaj Ty piszesz... to nie bylo miejsce na L - raz sie udalo, kolejnym razem palce utnie
Hehehehe, misiek poprostu trzeba wiedziec co gdzie i jak, a nie zgadywać ze palce utnie bo to bo siamto. Lubisz sie chwalic udanymi trejdami to teraz sie przyznaj ze wczoraj nie miałes racji na kiwi i kablu. Zaszalej :lol:

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Ktoś myśli podobnie? czy tylko ja i tłuściochy! :)
Dobiją do 161,8 ?? Albo na podwójny szczyt 261,8.
usdjpyh4.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

dzisiaj 14.30, NFP 230-240k, i mamy slalom ... chociaz wczoraj tez powinien byc, fuck you Goldman! :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

MasterFx pisze:
Hehehehe, misiek poprostu trzeba wiedziec co gdzie i jak, a nie zgadywać ze palce utnie bo to bo siamto. Lubisz sie chwalic udanymi trejdami to teraz sie przyznaj ze wczoraj nie miałes racji na kiwi i kablu. Zaszalej :lol:
Misiek to możesz sobie do swojego PARTNERA mówic... Co do kable i kiwi miales racje, ale pamietaj że raz w roku to i miotła strzeli... Jak pisałem wcześniej...Dla mnie możesz każdego dnia wchodzic pod prąd. Jak ktos napisal kilka dni temu - jeden lubi pomaracze, drugi jak mu nogi smierdza... Koniec zaśmiecania wątku... tyle z mojej strony w temacie Twojego "supertrejdu" z wczoraj

Zablokowany