a matematyczne prawdopodobieństwo to nie spekulacja?yeahman pisze:Dlatego sądzę że nie warto spekulować na forexie. Jedyne co się opłaca to matematyczne prawdopodobieństwo.Kusus pisze:Dziwie sie dlaczego umocnienie dolca nie mialo wczoraj miejsca

a matematyczne prawdopodobieństwo to nie spekulacja?yeahman pisze:Dlatego sądzę że nie warto spekulować na forexie. Jedyne co się opłaca to matematyczne prawdopodobieństwo.Kusus pisze:Dziwie sie dlaczego umocnienie dolca nie mialo wczoraj miejsca
No normalnie doznałem z rana szoku jak to przeczytałem na tym forum. Nie wiem co konkretnie miałeś na myśli ale idziesz dobrą drogą! Prawdopodobieństwo rulesyeahman pisze:Dlatego sądzę że nie warto spekulować na forexie. Jedyne co się opłaca to matematyczne prawdopodobieństwo.Kusus pisze:Dziwie sie dlaczego umocnienie dolca nie mialo wczoraj miejsca
U mnie sygnał na sell
polecam ostatnie zdanie w definicji spekulacji na wikipediiatlanticos pisze:a matematyczne prawdopodobieństwo to nie spekulacja?![]()
MasterFx pisze:
Zaba,
zamiast sie wymądrzac jak zwykle, lepiej powiedz czemu mi wczoraj rak nie ucieło na kablu? Przeciez złapałem "spadajacy nóz"?
nice!cytrynek pisze:USD/JPY
Para zrealizowala korektę, którą zakładałem (38,2-41,4 zniesienia Fibo od świecy wybijającej) i wygląda na to, że wraca do realizacji targetu związanego z wybiciem trójkąta(109). Nie wszedłem jednak w długą pozycję z powodu długiej czarnej świecy. Utworzenie harami smacznie przespałem
Hehehehe, misiek poprostu trzeba wiedziec co gdzie i jak, a nie zgadywać ze palce utnie bo to bo siamto. Lubisz sie chwalic udanymi trejdami to teraz sie przyznaj ze wczoraj nie miałes racji na kiwi i kablu. Zaszalejatlanticos pisze:MasterFx pisze:
Zaba,
zamiast sie wymądrzac jak zwykle, lepiej powiedz czemu mi wczoraj rak nie ucieło na kablu? Przeciez złapałem "spadajacy nóz"?
Stary - napinasz sie jednym trafionym trejdem pod prad jak dziecko... dla mnie możesz tylko takie lapac... napisze Ci to co zazwyczaj Ty piszesz... to nie bylo miejsce na L - raz sie udalo, kolejnym razem palce utnie
Misiek to możesz sobie do swojego PARTNERA mówic... Co do kable i kiwi miales racje, ale pamietaj że raz w roku to i miotła strzeli... Jak pisałem wcześniej...Dla mnie możesz każdego dnia wchodzic pod prąd. Jak ktos napisal kilka dni temu - jeden lubi pomaracze, drugi jak mu nogi smierdza... Koniec zaśmiecania wątku... tyle z mojej strony w temacie Twojego "supertrejdu" z wczorajMasterFx pisze:
Hehehehe, misiek poprostu trzeba wiedziec co gdzie i jak, a nie zgadywać ze palce utnie bo to bo siamto. Lubisz sie chwalic udanymi trejdami to teraz sie przyznaj ze wczoraj nie miałes racji na kiwi i kablu. Zaszalej