a czy ja pisałem o piekle czy Bemowo?.... z tego co pamiętam to pokazywałem Ci tylko wykres bo na tej parze wejść nie mam, a jak braki w pamięci to lecytynke proponuje regularnie przyjmować... Co do kable to retest i w dół w mojej opinii ale masz prawo do własnych poglądów i nie oczekuje że się z moimi zgodzisz...moje trejdy dzisiejsze znasz, bo je podawałem na edku... kto uważnie czytał ten wie że grubo ponad 100 pipsow wpadło... zresztą jakie to ma znaczenie... Ja potrzebuje 50 pipsow tygodniowo żeby uznać dany tydzień za bardzo udany i zarobić dobrze... wszystko ponad to wartość dodana... tyle w temacieMasterFx pisze: a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??ja juz jestem na BE , na kablu równiez.
znowu hedge? jak i kiedy z tego wybrniesz?
DayTrading: Czwartek 05.12.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 05.12.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
edek,
tę linię zna każdy z nas, pokonać ją na takim poziomie.... trzeba mieć tupet...
tę linię zna każdy z nas, pokonać ją na takim poziomie.... trzeba mieć tupet...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
pewnie rynek zweryfikuje... target ustawiłem na 3627 - rano się okaże...krzychu3_1989 pisze:
chyba się tym razem nie uda 20 maks 30 zejdzie przez noc a jutro pod 1,3700 podejdą przed danymi

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
nowy jak myślisz będzie ogrniczenie albo banksterka na koniec podciągnie SP500 na 18500Nowy123 pisze:http://stooq.pl/q/?s=nk.f&d=20131205&c= ... 1&r=usdjpy
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI