posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
ja postawilem oczekujace S na 3676... może dolecą... klin nieaktualny już raczej![]()

posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
ja postawilem oczekujace S na 3676... może dolecą... klin nieaktualny już raczej![]()
skośne(banki) tam mają eski zobaczymyatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??atlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
<°)))))>< pisze:skośne tam mają eski zobaczymyatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
master lubie cie za to że jesteś inny zawsze korzystam z twojej AT a to że sie kłócisz mnie nie przejmujeMasterFx pisze:a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??atlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
ja juz jestem na BE , na kablu równiez.
znowu hedge? jak i kiedy z tego wybrniesz?
nie mów chop, kiwi nie wiele się ruszyło (ostatnio prawie się nie rusza)MasterFx pisze:
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??ja juz jestem na BE
hop nie mówie ale ja ide zaraz spac spokojnie bo nie strace ani grosza, a ty chyba dusisz sie z tymi shortami od tygodnia??Bemowo1 pisze:nie mów chop, kiwi nie wiele się ruszyło (ostatnio prawie się nie rusza)MasterFx pisze:
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??ja juz jestem na BE
a piekło zakładam z int dziennego - to i tak niżej niż tygodniowy edek
Właściwie bliżej nam na edku do 1,38 niż 1,33TGV pisze:
chyba się tym razem nie uda 20 maks 30 zejdzie przez noc a jutro pod 1,3700 podejdą przed danymiatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()