posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
ja postawilem oczekujace S na 3676... może dolecą... klin nieaktualny już raczej![]()
DayTrading: Czwartek 05.12.2013
- atlanticos
 - Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 05.12.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
skośne(banki) tam mają eski zobaczymyatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
ja postawilem oczekujace S na 3676... może dolecą... klin nieaktualny już raczej![]()
![]()
![]()
					Ostatnio zmieniony 05 gru 2013, 21:44 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI  
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??atlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
znowu hedge? jak i kiedy z tego wybrniesz?
<°)))))>< pisze:skośne tam mają eski zobaczymyatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
Może coś EDEK jeszcze dziś pokaże. Złapałem z automatu eSkę od 1,36720 i nie wiem czy się cieszyć czy nie...
jest jak jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

master lubie cie za to że jesteś inny zawsze korzystam z twojej AT a to że sie kłócisz mnie nie przejmujeMasterFx pisze:a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??atlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()
ja juz jestem na BE , na kablu równiez.
znowu hedge? jak i kiedy z tego wybrniesz?
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI  
nie mów chop, kiwi nie wiele się ruszyło (ostatnio prawie się nie rusza)MasterFx pisze:
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??ja juz jestem na BE
a piekło zakładam z int dziennego - to i tak niżej niż tygodniowy edek
hop nie mówie ale ja ide zaraz spac spokojnie bo nie strace ani grosza, a ty chyba dusisz sie z tymi shortami od tygodnia??Bemowo1 pisze:nie mów chop, kiwi nie wiele się ruszyło (ostatnio prawie się nie rusza)MasterFx pisze:
a jak tam na kiwi, przeciez miało byc piekło ??ja juz jestem na BE
a piekło zakładam z int dziennego - to i tak niżej niż tygodniowy edek
jak to niektórzy mowia: syndrom oandianina ?
ps: nikt sie nie kłoci, argumentujemy tylko.
Właściwie bliżej nam na edku do 1,38 niż 1,33TGV pisze:
Czekam na retest kanału.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
						- krzychu3_1989
 - Pasjonat

chyba się tym razem nie uda 20 maks 30 zejdzie przez noc a jutro pod 1,3700 podejdą przed danymiatlanticos pisze:posłuszny edzio - posłuszny.... teraz poprosimy 50 w dółatlanticos pisze:
![]()
![]()