Ciapul pisze:pisałem Ci wczoraj zebys wywalił TPkrinvest pisze:ajajajajaj było brać niżej to TP na kablu jednak
No lipa straszna , ale co zrobisz

Póki co dalej na edku jestem nastawiony tak jak byłem.
Ciapul pisze:pisałem Ci wczoraj zebys wywalił TPkrinvest pisze:ajajajajaj było brać niżej to TP na kablu jednak
to skad bedziesz wiedzial dokad jedzie pociag ?Bemowo1 pisze:nie czytaty to nie czyta, jak będzie spadało to będzie, wtedy wsiądę, albo wysiądę.
Jemu nie robi on i tak na gape jeździ "Wsiąść do pociągu , byle jakiego , nie dbać o bagaż , nie dbać o bilet"Ciapul pisze:to skad bedziesz wiedzial dokad jedzie pociag ?Bemowo1 pisze:nie czytaty to nie czyta, jak będzie spadało to będzie, wtedy wsiądę, albo wysiądę.
widziałem to ale to lektura traderów oandy i nie pod day trading i kurs będzie na 100% inny czyli chłamCiapul pisze:a to czytał ?Bemowo1 pisze:Po dzisiejszym impulsie i uklepaniu podłogi scenariusza spadkowego nie rozpatruję
http://xpuls.pl/prognozy-gospodarcze-ebc/
z wykresu i oandianie też coś dopowiedząCiapul pisze:to skad bedziesz wiedzial dokad jedzie pociag ?Bemowo1 pisze:nie czytaty to nie czyta, jak będzie spadało to będzie, wtedy wsiądę, albo wysiądę.
nie bardzo rozumie co ma pienik do wiatraka<°)))))>< pisze:widziałem to ale to lektura traderów oandy i nie pod day trading i kurs będzie na 100% inny czyli chłam
Powiem, że to chyba najlepsza metoda. Dzisiaj uciekłem z pozycji na edku z takim uffkrinvest pisze:Jemu nie robi on i tak na gape jeździ "Wsiąść do pociągu , byle jakiego , nie dbać o bagaż , nie dbać o bilet"Ciapul pisze:to skad bedziesz wiedzial dokad jedzie pociag ?Bemowo1 pisze:nie czytaty to nie czyta, jak będzie spadało to będzie, wtedy wsiądę, albo wysiądę.
na koniec 2014 pokaże ci ten dokument cha chaCiapul pisze:nie bardzo rozumie co ma pienik do wiatraka<°)))))>< pisze:widziałem to ale to lektura traderów oandy i nie pod day trading i kurs będzie na 100% inny czyli chłam
masz oficjalne źródło : http://www.ecb.europa.eu/pub/pdf/other/ ... 1312en.pdf
Coś w tym jest ale nie do końca. do dzisiaj się to sparawdzało, teraz będzie trochę inaczejTakitam pisze:szans i możliwości. Wracam do starej strategii PA i właściwie to nieistotne w którą stronę ruszy edek.