nie kwestionuje w sam kierunek gdzie pojdzie bo tego nikt nie wie tylko nie wiem na jaka pozycje próbujesz mnie przekonac jako czytelnika forum. Long na usdjpy czy sell?a.mickiewicz pisze:no zobaczymy co wyjdzie na razie 10 pipów do przodu i mam nadzieję zebrać coś jeszcze do tego...lepiej nie zapeszać bo to źle sie dla mnie ostatnio kończy...Nowy500 pisze:nie chce sie czepiac ale stawiac long na jenie versus dolar juesej obstawiasz spadek na usd jpya.mickiewicz pisze:nie ten pociąg chodzi mi o parę usdjpy
jesli faktycznie chcesz sprzedawac usdjpy to spoko, jeden lubi pomarańcze drugi jak mu nogi śmierdzą
DayTrading: Środa 04.12.2013
Re: DayTrading: Środa 04.12.2013
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Patrze na Twoje analizy od dluzszego czasu, i generalnie sprawdzaja sie tylko te ktore juz sie zrealizowaly, czyt. Twoje fale Elliotta sa poprawne po fakcie. Nie mowie tego zlosliwie, a tym bardziej nie mam zadnych pozycji na kablu w danym momencie, po prostu czysta obserwacja. A rynek i tak zweryfikujeBemowo1 pisze:kabel h 4 lekka modyfikacja oznaczeń

poszukaj kilkanaście dni wcześniej - przedstawiam najprawdopodobniejszy scenariusz - i ruchy które zakładałem się sprawdzają (owszem pojawiają się po drodze jeszcze esy floresy, ale to nie moja wina) - zakładałem, że będzie up i tego się cały czas trzymam, od kilkunastu tygodni nie otworzyłem istotnych S,a longów było 50?psxor pisze:Patrze na Twoje analizy od dluzszego czasu, i generalnie sprawdzaja sie tylko te ktore juz sie zrealizowaly, czyt. Twoje fale Elliotta sa poprawne po fakcie. Nie mowie tego zlosliwie, a tym bardziej nie mam zadnych pozycji na kablu w danym momencie, po prostu czysta obserwacja. A rynek i tak zweryfikujeBemowo1 pisze:kabel h 4 lekka modyfikacja oznaczeń
Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.Bemowo1 pisze:poszukaj kilkanaście dni wcześniej - przedstawiam najprawdopodobniejszy scenariusz - i ruchy które zakładałem się sprawdzają (owszem pojawiają się po drodze jeszcze esy floresy, ale to nie moja wina) - zakładałem, że będzie up i tego się cały czas trzymam, od kilkunastu tygodni nie otworzyłem istotnych S,a longów było 50?psxor pisze:Patrze na Twoje analizy od dluzszego czasu, i generalnie sprawdzaja sie tylko te ktore juz sie zrealizowaly, czyt. Twoje fale Elliotta sa poprawne po fakcie. Nie mowie tego zlosliwie, a tym bardziej nie mam zadnych pozycji na kablu w danym momencie, po prostu czysta obserwacja. A rynek i tak zweryfikujeBemowo1 pisze:kabel h 4 lekka modyfikacja oznaczeń
ale szukam dla Ciebie w historii analizy kabla, którą zamieściłem w lipcu - jeszcze się nie zrealizowała do końcapsxor pisze:
Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.
- atlanticos
- Maniak
powiedz to tym 80% które tracą na forexie... przeciez to takie proste...psxor pisze: Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- atlanticos
- Maniak
powiedz to tym co dobierali S na ujku w tamtym roku w grudniu po 83.00psxor pisze:
Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p600006psxor pisze:
znalazłem
-
- Bywalec
nie kwestionuje w sam kierunek gdzie pojdzie bo tego nikt nie wie tylko nie wiem na jaka pozycje próbujesz mnie przekonac jako czytelnika forum. Long na usdjpy czy sell?[/quote]
Obrałem L ale nie próbuję cie przekonać jakbyś mial obrać pozycje na podstawie tego co napisałem to bym się wogle nie odzywał
Obrałem L ale nie próbuję cie przekonać jakbyś mial obrać pozycje na podstawie tego co napisałem to bym się wogle nie odzywał