DayTrading: Środa 04.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 gru 2013, 00:00

Wzrost
13
32%
Bez zmian
3
7%
Spadek
25
61%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 04.12.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

a.mickiewicz pisze:
Nowy500 pisze:
a.mickiewicz pisze:nie ten pociąg chodzi mi o parę usdjpy
nie chce sie czepiac ale stawiac long na jenie versus dolar juesej obstawiasz spadek na usd jpy :lol:

jesli faktycznie chcesz sprzedawac usdjpy to spoko, jeden lubi pomarańcze drugi jak mu nogi śmierdzą
no zobaczymy co wyjdzie na razie 10 pipów do przodu i mam nadzieję zebrać coś jeszcze do tego...lepiej nie zapeszać bo to źle sie dla mnie ostatnio kończy...
nie kwestionuje w sam kierunek gdzie pojdzie bo tego nikt nie wie tylko nie wiem na jaka pozycje próbujesz mnie przekonac jako czytelnika forum. Long na usdjpy czy sell?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Bemowo1 pisze:kabel h 4 lekka modyfikacja oznaczeń
Patrze na Twoje analizy od dluzszego czasu, i generalnie sprawdzaja sie tylko te ktore juz sie zrealizowaly, czyt. Twoje fale Elliotta sa poprawne po fakcie. Nie mowie tego zlosliwie, a tym bardziej nie mam zadnych pozycji na kablu w danym momencie, po prostu czysta obserwacja. A rynek i tak zweryfikuje :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

psxor pisze:
Patrze na Twoje analizy od dluzszego czasu, i generalnie sprawdzaja sie tylko te ktore juz sie zrealizowaly, czyt. Twoje fale Elliotta sa poprawne po fakcie. Nie mowie tego zlosliwie, a tym bardziej nie mam zadnych pozycji na kablu w danym momencie, po prostu czysta obserwacja. A rynek i tak zweryfikuje :)
poszukaj kilkanaście dni wcześniej - przedstawiam najprawdopodobniejszy scenariusz - i ruchy które zakładałem się sprawdzają (owszem pojawiają się po drodze jeszcze esy floresy, ale to nie moja wina) - zakładałem, że będzie up i tego się cały czas trzymam, od kilkunastu tygodni nie otworzyłem istotnych S,a longów było 50?

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Bemowo1 pisze:
psxor pisze:
poszukaj kilkanaście dni wcześniej - przedstawiam najprawdopodobniejszy scenariusz - i ruchy które zakładałem się sprawdzają (owszem pojawiają się po drodze jeszcze esy floresy, ale to nie moja wina) - zakładałem, że będzie up i tego się cały czas trzymam, od kilkunastu tygodni nie otworzyłem istotnych S,a longów było 50?
Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

psxor pisze:
Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.
ale szukam dla Ciebie w historii analizy kabla, którą zamieściłem w lipcu - jeszcze się nie zrealizowała do końca

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

psxor pisze: Nie trzeba byc geniuszem zeby grac z trendem, tez otwieram longi, i eSki tez bo licze ze w koncu ktoras bedzie tym wierzcholkiem.
powiedz to tym 80% które tracą na forexie... przeciez to takie proste...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

psxor pisze:
powiedz to tym co dobierali S na ujku w tamtym roku w grudniu po 83.00 :509:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

psxor pisze:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p600006

znalazłem

a.mickiewicz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: a.mickiewicz »

nie kwestionuje w sam kierunek gdzie pojdzie bo tego nikt nie wie tylko nie wiem na jaka pozycje próbujesz mnie przekonac jako czytelnika forum. Long na usdjpy czy sell?[/quote]

Obrałem L ale nie próbuję cie przekonać jakbyś mial obrać pozycje na podstawie tego co napisałem to bym się wogle nie odzywał

Zablokowany