Też myślę, że dane będą lepsze. W każdym bądź razie nastawiam się, że USD pociagnie za sobą CAD co jest moim scenaiuszem na dzisiaj na parze GBP/CADpedro pisze:adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k

Też myślę, że dane będą lepsze. W każdym bądź razie nastawiam się, że USD pociagnie za sobą CAD co jest moim scenaiuszem na dzisiaj na parze GBP/CADpedro pisze:adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k
cad ma dzisiaj stope procentową i kilka innych danych, nie znam gbpcad, ale rozumiem, że S?cytrynek pisze:Też myślę, że dane będą lepsze. W każdym bądź razie nastawiam się, że USD pociagnie za sobą CAD co jest moim scenaiuszem na dzisiaj na parze GBP/CADpedro pisze:adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k
Obstawiam dobre lub neutralne dane dla kanadyjczyka. Byłoby super gdyby zmienili stopy na takie skromne 1,255pedro pisze:cad ma dzisiaj stope procentową i kilka innych danych, nie znam gbpcad, ale rozumiem, że S?cytrynek pisze:Też myślę, że dane będą lepsze. W każdym bądź razie nastawiam się, że USD pociagnie za sobą CAD co jest moim scenaiuszem na dzisiaj na parze GBP/CADpedro pisze:adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k
głupio, tak L na oporze szukaccytrynek pisze: Obstawiam dobre lub neutralne dane dla kanadyjczyka. Byłoby super gdyby zmienili stopy na takie skromne 1,255![]()
Tak, szukam eski
ignore?... fakin goldman!Ciapul pisze:no i ciekawe co zrobia z tymi danymi...