DayTrading: Środa 04.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 gru 2013, 00:00

Wzrost
13
32%
Bez zmian
3
7%
Spadek
25
61%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 04.12.2013

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

pedro pisze:świat zwariował... 1 bitcoin za chwile bedzie wart tyle co uncja złota... :lol:

bit coin, to taka sama bańka jak amerykańska giełda :roll:
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Właśnie dostałem przesyłkę.... fortepian :D
Na dzisiaj już pasuję z forexem. Idę ćwiczyć i się relaksować a wy bawcie się dalej :D

Ciekaw jestem miny narzeczonej jak wróci z pracy :D:D:D

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Jak bit coin, walnie w przepaść to fortuny poznikają a ja nie kumam jak można się w coś takiego pakować jak nawet nie wiadomo kto to stworzył i co z tym zrobi ( to dopiero wałek jest !!! ) HEHE :d

Zaczęło się tu HE HE - http://comparic.pl/listings/chinska-gie ... -klientow/
Ostatnio zmieniony 04 gru 2013, 13:40 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

molmomas pisze:
pedro pisze:świat zwariował... 1 bitcoin za chwile bedzie wart tyle co uncja złota... :lol:

bit coin, to taka sama bańka jak amerykańska giełda :roll:
eeeee, no bez przesady : ) spółki notowane na amerykanskich gieldach są realne, produkują/sprzedają usługi itp, a bitcoin jest nowym 'wynalazkiem' który nie miał do tej pory odzwierciedlenia w rzeczywistosci/realnym świecie... ale, wazne ALE :) w momencie, kiedy ktoś przyjął tego bitcoina w zamian za jakiś towar, tenże bitcoin, zapis wirtualny, totalnie zmienił swoją wartośc... bo teoretycznie, każdy człowiek może sobie stworzyc tego bitcoina, ... coś jak gorączka złota, złoto było w rzekach, każdy mógł je wydobywwac... i sprzedawac/wymieniac za towary...

co nie zmienia faktu, że pewnie spadnie, spektakularnie, ale na chwile tylko wydaje mi się, żeby osiąśc na jakimś stałym, wysokim poziomie... chyba, że ryzyko prawne (MFW, czy inny Bank Światowy) powie STOP, że bez kontroli ilości btc i podaży tego instrumentu, świat wprowadza zakaz obrotu nim... i będzie klops,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Jak bit coin, walnie w przepaść to fortuny poznikają a ja nie kumam jak można się w coś takiego pakować jak nawet nie wiadomo kto to stworzył i co z tym zrobi ( to dopiero wałek jest !!! ) HEHE :d

Zaczęło się tu HE HE - http://comparic.pl/listings/chinska-gie ... -klientow/
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Kusus pisze:Ciekaw jestem miny narzeczonej jak wróci z pracy :D:D:D
No na fortepianie to ja jeszcze nie próbowałem :P

P.S.
Coś się dzieje na złotku.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k :)
Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
KRobert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRobert »

cytrynek pisze:
Kusus pisze:Ciekaw jestem miny narzeczonej jak wróci z pracy :D:D:D
No na fortepianie to ja jeszcze nie próbowałem :P

P.S.
Coś się dzieje na złotku.
Ktos wie co się dzieje z tym gold ze tak wystrzelilo! dobrze ze nie postawiłem eski ze mnie cos trzymalo

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

dilerzy złota zawse wszystko wiedzą pierwsi... adp za chwile, wiec moze cos juz wiedzą? :)
Jutro też jest dzień.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pedro pisze:adp 200k, i slaaajd, pod 1.345 na edwardzie? prognoza 173k... poprzednio 130k :)
okres przedświąteczny trwa wiec dane znowu moga byc lepsze :)

Zablokowany