gdyby nie ta stara mątwa - kreska to scenariusz tylko jeden up....atlanticos pisze:nie napinaj się takBemowo1 pisze:stare mątwyhe he jak się dobrze przyjrzysz to rgr'a trochę koślawego dojrzysz...ale te przebite taśmy na wszystkich interwałach mi chyba dziś spać nie dadzą... albo konsola albo rzeczywiscie UP... szybki zjazd niemal niemożliwy z tego miejsca
DayTrading: Wtorek 03.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 03.12.2013
- atlanticos
- Maniak
a na kablu dwie spadajace gwiazdy beda chyba i 75% w eskach... może pokażą im prawdziwe gwiazdy z bliska?:)Bemowo1 pisze:gdyby nie ta stara mątwa - kreska to scenariusz tylko jeden up....atlanticos pisze:nie napinaj się takBemowo1 pisze:stare mątwyhe he jak się dobrze przyjrzysz to rgr'a trochę koślawego dojrzysz...ale te przebite taśmy na wszystkich interwałach mi chyba dziś spać nie dadzą... albo konsola albo rzeczywiscie UP... szybki zjazd niemal niemożliwy z tego miejsca

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kabel zakładałem teraz jeszcze zjazd w ramach fali c, ale chyba będzie upatlanticos pisze:
a na kablu dwie spadajace gwiazdy beda chyba i 75% w eskach... może pokażą im prawdziwe gwiazdy z bliska?:)
banalnie to wygląda i za ładnie, ..... ?????????????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
ja kabla nie dotykam az nie zobacze na nim formacji odwrocenia trendu i wybitych wszystkich tasm przynajmniej na m5...wtedy na korekcie korekty sie podlacze...inaczej tylko obserwuje...Bemowo1 pisze:kabel zakładałem teraz jeszcze zjazd w ramach fali c, ale chyba będzie upatlanticos pisze:
a na kablu dwie spadajace gwiazdy beda chyba i 75% w eskach... może pokażą im prawdziwe gwiazdy z bliska?:)
Bemowo - zobacz to... dodam ze wybicie jest w miejscu gdzie poza h1 na wszystkich niższych interwalach bylibyśmy już poniżej wszystkich taśm więc powrót niemal nierealny... bliżej mi do wzrostów ale ustwilem oczekujace S na 3520 w razie czego interwał h4
https://www.tradingview.com/x/UlOHYiKb/
edek, na h1 tl inaczej wygląda niż na h4
-- Dodano: 04 gru 2013, 00:20 --
na edku potrzeba trendu bocznego i będzie up.
na m30 pokonaliśmy wszystkie taśmy - jak dla mnie trend jest wzrostowy
IMO prawe ramie troche za wysoko uciekło...atlanticos pisze:https://www.tradingview.com/x/UlOHYiKb/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przekonasz sie po danych jaki jest trendBemowo1 pisze:edek, na h1 tl inaczej wygląda niż na h4
- atlanticos
- Maniak
siedzisz w eskach to dla Ciebie wersja spadkowa edka na jutro...kto wie... byc moze tym razem 70% detalu jednak sie nie mylipsxor pisze:Przekonasz sie po danych jaki jest trendBemowo1 pisze:edek, na h1 tl inaczej wygląda niż na h4

https://www.tradingview.com/x/TzLBxuBJ/
M30 trend jest wzrostowy !!! teraz,psxor pisze:Przekonasz sie po danych jaki jest trendBemowo1 pisze:edek, na h1 tl inaczej wygląda niż na h4
a wskazałem wszystkie za i przeciw 50%/50%
-- Dodano: 04 gru 2013, 00:48 --
Żaba miałeś na edku formację wacka na myśli
- atlanticos
- Maniak
jeśli do ADP pokonsolidujemy miedzy 3570-3610 i dane rozczaruja to nie wykluczam takiego scenario... S wyłączyłem bo wprawdzie klin jest ale przekonania nie mam i albo powyzej 3630 poszukam L albo ponizej 3520 S... obecnie bez pozycji bo sa tez inne paryBemowo1 pisze:
Żaba miałeś na edku formację wacka na myśli