i w świetle tego uważasz że euro na tym zyska ?krinvest pisze:Ale jakiej pomocy ?NIkt nigdy grekom nie pomagał przecież.
DayTrading: Wtorek 03.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 03.12.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
A ja stoję na stanowisku, że dopóki świeca (h1) nie zamknie się w zielonej strefie to nadal obowiązuje także scenariusz wzrostowypedro pisze:1200 do testu wg mnie, a nawet 1180KRobert pisze:Witam
Koledzy jakie macie zapatrywania na gold i silver? oba stoja w konsolidacji od wczorajszego zjazdu, wybijamy gora czy dolem? Macie jakies swoje spojrzenie na te surowce?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
fajna strefa na L, prawda, i zgadzam się z tym co piszeszcytrynek pisze:A ja stoję na stanowisku, że dopóki świeca (h1) nie zamknie się w zielonej strefie to nadal obowiązuje także scenariusz wzrostowypedro pisze:1200 do testu wg mnie, a nawet 1180KRobert pisze:Witam
Koledzy jakie macie zapatrywania na gold i silver? oba stoja w konsolidacji od wczorajszego zjazdu, wybijamy gora czy dolem? Macie jakies swoje spojrzenie na te surowce?

to jest gold, wszystko mozliwe,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- ForexTig3r
- Maniak
Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 15:37 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
i te gorne cienie na m15, z dzisiaj... idzie ofer, ale brak bidu, tak chyba trzeba je rozumiec... nie ma popytu, a cienie dlugie ... knoty gorne, znaczy sie 

Jutro też jest dzień.
ja mam Eske na goldzie od 1242 zabezpieczona na tp 1227 licze ze jeszcze polecimy do 1180
te knoty: https://www.tradingview.com/x/5cF8PUfh/ w kolku,
Jutro też jest dzień.
Przełącz sobie interwał na h1 i zobacz gdzie jest najdłuższy cieńpedro pisze:te knoty: https://www.tradingview.com/x/5cF8PUfh/ w kolku,

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- ForexTig3r
- Maniak
Morgan Stanley otwiera shorta na 3550
Stop dla tej pozycji to 1,3650 a cel 1,3200.
EURUSD – pozycje funduszy.
Jak to pęknie to nieźle wylecimy.
Spekuluje, bo jakoś tak po fundamentach trudno być co do tego przekonanym.
Stop dla tej pozycji to 1,3650 a cel 1,3200.
EURUSD – pozycje funduszy.
Jak to pęknie to nieźle wylecimy.
Spekuluje, bo jakoś tak po fundamentach trudno być co do tego przekonanym.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 15:47 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
juz zamkneli mi te S, na 1221cytrynek pisze:Przełącz sobie interwał na h1 i zobacz gdzie jest najdłuższy cieńpedro pisze:te knoty: https://www.tradingview.com/x/5cF8PUfh/ w kolku,

widze to z h1, widze tez h4 i d1... no i wyjscie z chmury na mn

Jutro też jest dzień.