DayTrading: Wtorek 03.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 03.12.2013
no ej, moglby sie ladnie do 135 skorygowac
i potem dalej, https://www.tradingview.com/x/YDDwH4Iq/ kolejna pejsata jarmułka, z tym że nie odwrócona, S od 139.80 , termin do realizacji +/- 12-13 grudnia, czyli jakiś tydzien

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
czemuż to ??pedro pisze:no ale kabel to mnie zawiódł,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no wiesz, zazwyczaj był bardziej dynamiczny po lepszych danych... liczylem na 30 pips strzal, a tu raptem 20 kilka... PMI extra, lecimy 5 fale, to mogliby se te flegme odpuscic i aktywniej/ambitniej zaatakowac a nie pultac i prykac, nie mniej, wciaz na `1.645 licze dzis, tam TP.Ciapul pisze:czemuż to ??pedro pisze:no ale kabel to mnie zawiódł,
Jutro też jest dzień.
Janek80 pisze:Piątkowy S na us.30 właśnie zamknięty. Należy się korekta jak psu kość.
Nowy123 masz jakieś przewidywania odnośnie jankesów.
takie cuda ale to jedynie projekcja bo FEd przed nami i jak nas zaskoczy to....
to tylko projekcja i tak FEd rozda tutaj karty czy powie cos o zaciesnianiu juz poczatekim roku czy moze zaskoczy i zaciesni o 10 mld jeszcze w tym roku chodz ta wersja malo prawdopodbna
na razie E J 140 podlaczylem sie pod S przy 139 90
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeny się zepsuły, ciśnienie w dół na krosach, jakieś info bylo? ej, gj, uj... czy zwykla korekta? 

Jutro też jest dzień.
raczej korekta test szczytów na UJ zrobiony i teraz korelacja U J - E J wzgledem indeksowpedro pisze:jeny się zepsuły, ciśnienie w dół na krosach, jakieś info bylo? ej, gj, uj... czy zwykla korekta?
- kubuś puchatek
- Gaduła
UJ i EJ wchodzą w korektę wzrostów, myślę, że można złapać trochę w miarę łatwych pipsów.
zapewne ponizej 139 jest sporo stopow na E J
Wczoraj mielismy spadajaca gwiazde na d1, a to nie jest takie hop siup, na moje to dzisiaj bedzie dluzszy cien niz wczoraj na kablu, no ale rynek zweryfikuje.pedro pisze:no wiesz, zazwyczaj był bardziej dynamiczny po lepszych danych... liczylem na 30 pips strzal, a tu raptem 20 kilka... PMI extra, lecimy 5 fale, to mogliby se te flegme odpuscic i aktywniej/ambitniej zaatakowac a nie pultac i prykac, nie mniej, wciaz na `1.645 licze dzis, tam TP.Ciapul pisze:czemuż to ??pedro pisze:no ale kabel to mnie zawiódł,
A co do fal, to dla mnie 5 fala juz byla, no ale kazdy liczy inaczej. Aczkolwiek licze na 1.6470 bo mam ochote na eSke z ciasnym slem 30 pipsow w tym miejscu
Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 11:22 przez psxor, łącznie zmieniany 2 razy.
ale weź pod uwagę, że po wczorajszych danych nie wiele się działopedro pisze:no wiesz, zazwyczaj był bardziej dynamiczny po lepszych danych...
moim zdaniem ruch z 6350 był już pod dane - teraz będzie sprzedaż faktów
troche tez pomogła próba retestu 3580 na e/u
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...