krinvest pisze:pedro pisze:
kabel, fajne denko
to juz nie jarmułka ?![]()
póki co dalej zostaje przy tym samym
formacja pojedynczej odwróconej pejsatej jarmułki

krinvest pisze:pedro pisze:
kabel, fajne denko
to juz nie jarmułka ?![]()
póki co dalej zostaje przy tym samym
aaa widzisz, teraz już wszystko jasne - to ma być pakiet fiskalny nie monetarnyNowy123 pisze:nie poluzuja
cytrynek pisze:Zgadzam się. Nie należy doszukiwać się niczego na siłę. Będą sygnały do zagrania shorta - gram shorta. I w drugą stronęoptimus128 pisze:Co do Jena to przecież nie tak dawno miał rajd 3000pipsów więc te aktualne wzrosty nie powinny dziwić a że ludzie głupi są i dokładają esek tylko dlatego że już dużo urosło..........cóż początkujący zawsze popełniają takie błędy. Osobiście Otworzyłem wczoraj elkę i nie narzekam:P
a może formacja nocnika do którego wrzucą wszystkie L i spuszczą tak jak wcześniej spuścili S ??pedro pisze:formacja pojedynczej odwróconej pejsatej jarmułki
ale z czegos to musza wziascCiapul pisze:aaa widzisz, teraz już wszystko jasne - to ma być pakiet fiskalny nie monetarnyNowy123 pisze:nie poluzuja
jak wszyscy, albo przynajmniej czesc, odwiedzajacych ten kawałek internetu wiedzą, wszystko, ale to absolutnie wszystko jest mozliweCiapul pisze:a może formacja nocnika do którego wrzucą wszystkie L i spuszczą tak jak wcześniej spuścili S ??pedro pisze:formacja pojedynczej odwróconej pejsatej jarmułki
gdyby wczoraj przeszli 139 13 8 90 to by byla mozliwosc wykrecenie z 100 - 80 pipsa a tak to zadowlic sie trzeb bylo 20 pipsami lub szybko sie obracac na Lpedro pisze:cytrynek pisze:Zgadzam się. Nie należy doszukiwać się niczego na siłę. Będą sygnały do zagrania shorta - gram shorta. I w drugą stronęoptimus128 pisze:Co do Jena to przecież nie tak dawno miał rajd 3000pipsów więc te aktualne wzrosty nie powinny dziwić a że ludzie głupi są i dokładają esek tylko dlatego że już dużo urosło..........cóż początkujący zawsze popełniają takie błędy. Osobiście Otworzyłem wczoraj elkę i nie narzekam:P![]()
też to odkryłem
pokażesz to?Kusus pisze:Kabel
Wczesniej liczylem na target 1.6800 - 1.6850
Teraz wyglada mi to na target 1.71 do polowy stycznia / konca stycznia.
Po wczorajszym dniu korekty kolejna fala wzrostow - dzisiejszy cel to 1.645.
wczoraj na shortach, troche na eju wykrecilem, tragedii nie byloNowy123 pisze: gdyby wczoraj przeszli 139 13 8 90 to by byla mozliwosc wykrecenie z 100 - 80 pipsa a tak to zadowlic sie trzeb bylo 20 pipsami lub szybko sie obracac na L
-- Dodano: wt 03-12-2013, 11:16 --
a teraz ladnie sobie pomogli EDKIEM testnac 140 na E J