No powiedz ile można dmuchać bańkę. Wszystko co się wzniesie musi kiedyś spaść a im wyżej tym z większym hukiem

Na UJ będę szukał dużej korekty przy 103.
ta korelacja moze sie rozjezdzac w przyszlym tygodniu nawet przy dalszych spadkach sp.Takitam pisze:Nowy123 to dobrze wróży edkowi bo ten niemal idealnie skorelował się z S&P500.
No powiedz ile można dmuchać bańkę. Wszystko co się wzniesie musi kiedyś spaść a im wyżej tym z większym hukiem![]()
Na UJ będę szukał dużej korekty przy 103.
Mnie by też taki scenariusz leżałTsunamiPL pisze:Liczę na 4-5 procentową korektę na S&P w nadchodzących dwóch tygodniach, a potem już Rajd Św. Mikołaja i Efekt Stycznia
to jest hit!!!Takitam pisze:Właśnie wyczytałem, że UE zagroziła wyrzuceniem Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej.
W odpowiedzi Izba Gmin przyjęła ustawę w sprawie rozpisania referendum co uzyskało również poparcie premiera.
Ciekawe jaki miałoby to wpływ na EURUSD i pary walutowe z GBP gdyby doszło do opuszczenia UE
na Forsal.pl chyba coś o tym pisali?Bemowo1 pisze:to jest hit!!!Takitam pisze:Właśnie wyczytałem, że UE zagroziła wyrzuceniem Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej.
W odpowiedzi Izba Gmin przyjęła ustawę w sprawie rozpisania referendum co uzyskało również poparcie premiera.
Ciekawe jaki miałoby to wpływ na EURUSD i pary walutowe z GBP gdyby doszło do opuszczenia UE
skąd takie info?
jaki hit ? nic znaczącego póki coBemowo1 pisze:to jest hit!!!, skąd takie info?