taki gupiiiiiii pomysł na g/u :
https://www.tradingview.com/x/ZdcxAAtG/
DayTrading: Piątek 29.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 29.11.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
kabel - retest wybitego klina i ponownie w dół?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak każdy z nas, w myśl powiedzenia że człowiek uczy się całe życie a i tak umiera głupi...zeuss pisze:ale ty jestes gupiiiiiii
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dane UK rozczarowały
10:00 EUR Włoska Stopa Bezrobocia 12,3%
caly czas pisz WLOCHY
co do UE CHiny banka na nieruchomosciach to ogolnie i jeszcze U K z nieruchomosciami to takie zapalniki ktore moga wyjsc dla miskow
caly czas pisz WLOCHY

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
6324, ale dzisiaj lepiej uważać. SL 5 pips
Trochę kasy wychodzi z rynku, ogólnie chaos i szamotanina.
Pieniądz robi pieniądz.
przeciez uwazamoloxolo pisze:6324, ale dzisiaj lepiej uważać. SL 5 pips
Trochę kasy wychodzi z rynku, ogólnie chaos i szamotanina.

Jutro też jest dzień.
to zależy jak się do nich podchodzi, ja zawsze nimi się sugeruję jako antywskaźnik, np na edku 90% transakcji zamyka SL czyli wiadomo gdzie dojdzie kurs, a później szybki zwrot, również patrzę czyja to rekomendacja, jeśli Credit Agricole lub CB to wiem że ich wytną, jeśli to jest n JP Morgan to rzadko wywala go na SL więc myślę że na kablu wybronią 1,64Kusus pisze:Wszystkie te rzekome stopy Morgana, CA i innych szlag trafi. Mi sie wydaje w ogole ze te rekomendacje i rzekome wejscia w S bankow mozna sobie wsadzic miedzy bajki.
Do żaby (bo również w sumie fajny z Ciebie chłop i czasem masz fajne, trafne wejścia) - dopiero dzisiejsza świeczka na Kablu D1 będzie pinbarem lub od razu korektą choć stawiałbym raczej na obsuwę dopiero od poniedziałku.
myślę że to nie są realne zagrania, tylko nagonka tłumu na transakcje i oczekiwanie że ich wytnie na SL równocześnie sami otwierają pozycje, po co mieliby się ośmieszać i podawać zawsze stratne sygnały
każdy interpretuje jak chce, ja na tych "rekomendacjach" jeszcze nie straciłem
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
no i SL strzelil,
zycie 

Jutro też jest dzień.