Uploaded with ImageShack.us
andy11 pisze:
owszem milo wspominam tamta interwencje...Adrianoforex pisze:Wtedy kangur mocno zareaguje. Ale to i tak będzie przy tym pikuś co Szwajcarzy zrobili w tamtym roku. Ponad 1200 pipsów w kilka chwil.
andy11 pisze:owszem milo wspominam tamta interwencje...Adrianoforex pisze:Wtedy kangur mocno zareaguje. Ale to i tak będzie przy tym pikuś co Szwajcarzy zrobili w tamtym roku. Ponad 1200 pipsów w kilka chwil.![]()
choc wielu pewnie zbankrutowalo...
takie to sa interwencje....Adrianoforex pisze:andy11 pisze:owszem milo wspominam tamta interwencje...Adrianoforex pisze:Wtedy kangur mocno zareaguje. Ale to i tak będzie przy tym pikuś co Szwajcarzy zrobili w tamtym roku. Ponad 1200 pipsów w kilka chwil.![]()
choc wielu pewnie zbankrutowalo...
Rozmawiałem wtedy z przedstawicielem swojego polskiego brokera. Powiedział, że ponad 50% graczy musiało dopłacić do rachunku. Sytuacja ewenement. Nic nie pomogło i nie zapobiegło wystąpieniu ujemnego salda. Ja niestety musiałem sie zadowolić 90 pipsami wtedy, bo miałem ustawione sztywne TP.
widzisz na egzotykach tzw "hard corach" najwiecej sie zarabia a w tej robocie o to chodzi....Adrianoforex pisze:Na takich egzotykach niestety nie gram. Od lat spokojnie, ale do celu. Jak dla mnie świat może żyć bez interwencji. Niektóre dane makro albo wypowiedzi szefów banków centralnych dają ładna zmienność.