Z nedzy do pieniedzy ..:)
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
Wlasnie sie czaje na gbpnzd pod s.Tylko nie wiem,czy to dobry pomysl po tym co sie dzieje ostatnio z funtem.
jesli korekta to:Piter80 pisze:Wlasnie sie czaje na gbpnzd pod s.Tylko nie wiem,czy to dobry pomysl po tym co sie dzieje ostatnio z funtem.
wykres H4
a) 1.99712
b) 1.99265
c) 1.9889
d) 1.9848
e) 1.9795
f) 1.97686 open dzisiejsze
g) 1.97544 min dzisiejsze
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Czyli rozumiem,ze nie ma sie co pakowac w S?
takie decyzje czy S czy L to juz sam musisz podejmowac...Piter80 pisze:Czyli rozumiem,ze nie ma sie co pakowac w S?
Zobaczcie sobie na kabelka. Według mnie idealne miejsce na wejście w l. Przebicie oporu i retest.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Zobacze czy przejda opor.Pewnie tak jak na reszcie par z funtem 

Według mnie opór juz pokonany i nawet przetestowany ale każdy widzi wykres po swojemu:-D dodatkowo według mnie fajny setup jest na aud nzd ja siedzę w s od 1.1630 i bardzo ładnie to wyglada
dla tych co graja na aud....
CHARTS: Why Goldman Sachs Thinks Australia's Recovery Will Lag Behind The Rest Of The World
czytaj dalej: http://www.businessinsider.com.au/chart ... -2013-11#1
Parę dni temu kolega mi pokazał, że wcale nie mam 10 par u siebie tylko sporo razy więcej i znalazłem też gbp/nzd
Super ruchy są, od jutra się przyglądam parze. Dzięki za polecenie
Może da coś wyskrobać. Fajnym miejsce na L wydaje mi się strefa w granicach 1.9750-1.9822, jak cofną tam to po jakimś układzie będę próbował się wkleić w ruch.
Pozdrawiam, Midas

Super ruchy są, od jutra się przyglądam parze. Dzięki za polecenie

Pozdrawiam, Midas
wiesz jak chcesz grac na tej parce to popatrz najpierw jaka tam jest zmiennosc....tam nie zartow, na malych SL nie pojedzieszMidas pisze:Parę dni temu kolega mi pokazał, że wcale nie mam 10 par u siebie tylko sporo razy więcej i znalazłem też gbp/nzd![]()
Super ruchy są, od jutra się przyglądam parze. Dzięki za polecenieMoże da coś wyskrobać. Fajnym miejsce na L wydaje mi się strefa w granicach 1.9750-1.9822, jak cofną tam to po jakimś układzie będę próbował się wkleić w ruch.
Pozdrawiam, Midas