Od dłuższego czasu śledze wątek i gratuluję wytrwałości w prowadzeniu dziennika.
Mam pytanie: te fajne strzałki masz na platformie czy dokładasz podczas oprawiania grafiki?
andy11 pisze:puublikowane wczoraj dane z ameryki nie zrobily wiekszej zmiennosci na $... ( dobre dane z budownictwa a slabe z nastrojow konsumenta...) lepszym newsem bylo wczorajsze porozumienie w niemczech ( CDU i SPD ) to porozumienie przblizy niemcow do koalicji...(potrzebne bedzie glosowanie wszystkich czlonkow partii socjaldemokratycznej ), dobrym newsem jest takze wprowadzenie minimalnej placy 8,5 euro/h od 2015 r oraz obnizenie wieku emerytalnego 67 do 63 roku ( dla osob ktore maja przepracowane 45 lat)
eur/usd - newsy z niemiec pomagaja...
gbp/jpy - korekta i zblizamy sie do szczytu 165,28 obecna cena 165,04 .... czy cena poleci dalej wedlug przewidywan....
andy11 pisze:wiesz te dane o14.30 z Ameryki lekko namieszaja oby w moja strone poniewaz na parze eur/usd mam LL ,natomiast o 11.00 w Angli bedzie wystapienie czlonkow BOE przed parlamentem a to moze miec wplyw na GBP/jpy mam LL
takze dla mnie ciekawy dzien poniewaz jestem na pozycjach...........
tu wiek nie ma nic do znaczenia.........Adrianoforex pisze:andy11 pisze:wiesz te dane o14.30 z Ameryki lekko namieszaja oby w moja strone poniewaz na parze eur/usd mam LL ,natomiast o 11.00 w Angli bedzie wystapienie czlonkow BOE przed parlamentem a to moze miec wplyw na GBP/jpy mam LL
takze dla mnie ciekawy dzien poniewaz jestem na pozycjach...........
To ładnie jedziesz. Ja niestety za stary już jestem na takie emocje, więc rzadko kiedy zostaję z pozycjami w trakcie danych. Powodzonka i kierunku zgodnego z zajęta pozycją.