Lmax Exchange (MTF)
Re: LMAX
Przecież to wina tych co wolą cfd z lewarem gdzie są paskudnie ruchani zamiast wybrać CME i nauczyć się twardych podstaw rządzących na rynku. Nie myl obrót z płynnością, ponieważ system rozliczeń nie ma tam żadnego problemu, który miałby wynikać z Twojej sugestii.traderfx pisze:CME jest dobre dla dużych inwestorów. Kontrakty mini i micro mają małą płynność. Dane też kosztują. Da dużym kontrakcie dzisiaj minimum 1,3046, LMAX 1,3041 więc nie jest tak źle.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Tak.QTrader pisze:Co się dzieje w platformie LMAX w następującej sytuacji?
Cena Bid Ask 3.3000/30
Wrzucam zlecenie po 3.3015
Czy automatycznie cena zmienia się na wszystkich platformach na 3.3015?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Akhh,Bardzo Wielki Szacun dla Twojej pracy,jednak nie tak powinno być !.Akhh pisze:
O CME wiem, ale nie miałem czasu napisać artykułu. Generalnie dobra mi się skończyła jeśli chodzi o to co mogę zrobić. A pomysłów mam jeszcze bardzo, bardzo dużo
Obowiązki prawne i bezpieczeństwo powinno wziąść na siebie Państwo Polskie.
Obowiązki techniczne ,wykonanania tego tematu powinny wziąść na siebie dilingi Polskich banków..
Comparic i portale społecznościowe powinny być tylko uzupełnieniem tego tematu.
Akhh,mam nadzieję że nasza aktywność na forum przybliży spełnienie tego tematu .
Pozdrawiam Ciebie serdecznie
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- DigitalSmoke
- Pasjonat
ZZ - nie jest tak że regulatorzy nic nie robią w temaci, ale to ciągle za mało:
http://www.knf.gov.pl/Images/stanowisko ... -35192.pdf
http://www.knf.gov.pl/Images/stanowisko ... -35192.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Waluta bazowa rachunku LMAX: PLN
Z przyjemnością informujemy, że jest już dostępna waluta bazowa PLN na rachunkach LMAX Professional - platformy transakcyjne: LMAX Web Client i MultiCharts.
Partner LMAX Global
Otworzyłem konto demo MT i mam błąd Trade i Disabled (robot).
Jakaś wskazówka, podpowiedź?
-- wt 12-11-2013, 13:35 --
Sam sobie podpowiedziałem.
Włączyłem EA na notowaniach bez przyrostka .lmx

Jakaś wskazówka, podpowiedź?
-- wt 12-11-2013, 13:35 --
Sam sobie podpowiedziałem.
Włączyłem EA na notowaniach bez przyrostka .lmx

Informujemy, że jest już dostępna platforma transakcyjna LMAX Exchange pod system Android.
-- pn 09-12-2013, 16:33 --
Z przyjemnością informujemy o wprowadzeniu waluty bazowej w PLN na platformę LMAX MetaTrader 4.
-- pt 13-12-2013, 17:45 --
W celu zapewnienia jak najwyższej jakości realizacji zleceń LMAX nabył własną licencję MetaTrader 4 i serwer. Od 15 grudnia klienci z rachunkami demo mogą logować się na nowy serwer. Migracja rachunków rzeczywistych nastąpi niebawem.
-- pt 13-12-2013, 17:46 --
W celu zapewnienia jak najwyższej jakości realizacji zleceń LMAX nabył własną licencję MetaTrader 4 i serwer. Od 15 grudnia klienci z rachunkami demo mogą logować się na nowy serwer. Migracja rachunków rzeczywistych nastąpi niebawem.
-- pn 09-12-2013, 16:33 --
Z przyjemnością informujemy o wprowadzeniu waluty bazowej w PLN na platformę LMAX MetaTrader 4.
-- pt 13-12-2013, 17:45 --
-- pt 13-12-2013, 17:46 --
Partner LMAX Global