Witaj w klubie. Ja miałem 40.Adrianoforex pisze: po przekroczeniu 40-tki zostałem pierwszy raz ojcem

Bardzo żałuję, że tak późno.
A wynik tradingu

Witaj w klubie. Ja miałem 40.Adrianoforex pisze: po przekroczeniu 40-tki zostałem pierwszy raz ojcem
JAREK67 pisze:Witaj w klubie. Ja miałem 40.Adrianoforex pisze: po przekroczeniu 40-tki zostałem pierwszy raz ojcem
Bardzo żałuję, że tak późno.
A wynik tradingu
Veni pisze:Witam, bardzo fajny interwał!
Ciasny stop loss, TP spory, bomba, rynek można sprawdzać co 1h nawet i jest dobrze, jeżeli wie się na co się czeka.
A czasem jest tak!
Zarobić się da, ale zależy jak kto gra i czym się kieruje, tutaj widać stopa źle postawionego i wywalenie z dokładnością do 0,01 pipsa? ;-)
Później nie grałem, nie lubię takiej ceny co robi, spasowałem, a potem za późno (maks 5h gry)
Fajnie wygląda Twoja gra, jaki % kapitału na transakcje? Widzę tam bardzo dużo pozycji, jak dla mnie za dużo w porównaniu z moimi trzema tygodniowo![]()
Pozdrawiam Mateusz ;-)
Dla mnie ideałem jest taki styl gry. http://www.acegazette.com/en/trading-ar ... g-2-2.htmlAdrianoforex pisze:Veni pisze:Witam, bardzo fajny interwał!
Ciasny stop loss, TP spory, bomba, rynek można sprawdzać co 1h nawet i jest dobrze, jeżeli wie się na co się czeka.
A czasem jest tak!
Zarobić się da, ale zależy jak kto gra i czym się kieruje, tutaj widać stopa źle postawionego i wywalenie z dokładnością do 0,01 pipsa? ;-)
Później nie grałem, nie lubię takiej ceny co robi, spasowałem, a potem za późno (maks 5h gry)
Fajnie wygląda Twoja gra, jaki % kapitału na transakcje? Widzę tam bardzo dużo pozycji, jak dla mnie za dużo w porównaniu z moimi trzema tygodniowo![]()
Pozdrawiam Mateusz ;-)
Wiesz to właśnie jedna z głównych zalet interwału M5 - sporo okazji w ciągu dnia, w ciągu tygodnia i tak na prawdę o każdej porze dnia. Choć z reguły w nocy nie gram tylko śpię. Jaki procent na transakcję? Nawet do 5% jeśli jest okazja choć i 7% na tym koncie się zdarzało. Jednak to tylko takie konto, aby pokazać, że nie jestem teoretykiem. 4 inne też dobrze funkcjonują ale nie ma się co zbytnio przechwalać. Problem w tym, że czasami mi się nie chce. W sumie do pisania na tym forum zmusił mnie mój siostrzeniec, który jest tutaj szanowaną personąz kilkoma tysiącami postów (pozdrawiam
). Dziennik ma mnie mobilizować. Ale druga połowa grudnia to już szaleństwo w górach. Ale nie narty, nie deska. Grzaniec, góralskie jadło i dużo biegania.
Mam jedno i drugie. Sprzetowo to samo ale dla mnie Xbox jest wygodniejszy w uzyciu. Gry sa na obie konsole raczej te same. Ladnie wymiatasz! PozdroAdrianoforex pisze:Takie pytanie off topic. Podpowiedzcie co lepiej kupić chłopakom w wieku 6 i 9 lat Xbox czy Sony Play Station????? Jestem w kropce, gdyz kompletnie sie na tym nie znam. A lubia pojeździć wirtualnie, powalczyć i postrzelać.
bfx pisze:Mam jedno i drugie. Sprzetowo to samo ale dla mnie Xbox jest wygodniejszy w uzyciu. Gry sa na obie konsole raczej te same. Ladnie wymiatasz! PozdroAdrianoforex pisze:Takie pytanie off topic. Podpowiedzcie co lepiej kupić chłopakom w wieku 6 i 9 lat Xbox czy Sony Play Station????? Jestem w kropce, gdyz kompletnie sie na tym nie znam. A lubia pojeździć wirtualnie, powalczyć i postrzelać.