DayTrading: Piątek 22.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.11.2013
obecnie dolna banda kanału,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
znam tą projekcjęBemowo1 pisze:
a jak wyskoczymy ?

jak się patrzy na świecę dzienną prawie bez cienia od góry to aż dreszcze przechodzą... Wyobrażam sobie co mają w głowach patrząc na nią Ci co wczoraj na każdej podbitce dobierali S

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- magura2004
- Pasjonat
mają niespodziankę 
-- Dodano: 22 lis 2013, 21:22 --

-- Dodano: 22 lis 2013, 21:22 --
Jaki zakres spadku przewidujesz?atlanticos pisze:znam tą projekcjęBemowo1 pisze:
a jak wyskoczymy ?powiem CI ze polecieliśmy wyżej niż na te dwa dni zakładałem i trochę poduszek zaczynamy miec pod sobą... Może być ciekawie w nadchodzącym tygodniu...
jak się patrzy na świecę dzienną prawie bez cienia od góry to aż dreszcze przechodzą... Wyobrażam sobie co mają w głowach patrząc na nią Ci co wczoraj na każdej podbitce dobierali S
- atlanticos
- Maniak
na 3494 wypada zniesienie 38.2 wzrostów wczorajszych i dzisiejszych i niewiele wyżej będę celował jako target. W tamtym rejonie zaczynają się tez poduszki (taśmy) na mniejszych interwałach które przebiliśmy od dołu i pod które z marszu nie wrócimy... Nad dalszymi ruchami będę się zastanawiał w poniedziałek w zależności od zachowania ceny w obrębie 3470-3500 ( o ile tam wrócimy)magura2004 pisze:
Jaki zakres spadku przewidujesz?

A teraz zostaną z tym gó......em przez weekend i zaczną myśleć - zwali się na pewno, a może nie?atlanticos pisze:
ale to małe piwko, co muszą myśleć posiadacze S na eur/nzd, eur/jpy, eur/aud, kabel - tu jest dopiero fajnie

edek pokonał 70% na S
- atlanticos
- Maniak
widziałem i właśnie dlatego po korekcie wzrostów może być jeszcze jeden ruch w gore z targetem 3620-30 mi wychodzi... a analizę która CI wysłałem po dzisiejszym popołudniu wyrzucam do koszaBemowo1 pisze:
edek pokonał 70% na S

Żaba na jakiejś pozycji ??
ja właśnie kończe i zamykam wszystko na edku na weekend , zostawiam usd/pln
jeżeli chodzi o edka to dalej twiedze to co 2 dni temu i czekam na 1.36 jak zresztą od 7listopada
usd pln czekam na ponowne 3.08 do środy jak ine to bede zamykal tak jak bedzie
patrze od paru dni na aud/usd i w zasadzie tylko jedne przemyślenia i wnioski z tego http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI chyba zapakuje jakies Lki w poniedziałek takie w perspektywie h4 , grasz audy ?

jeżeli chodzi o edka to dalej twiedze to co 2 dni temu i czekam na 1.36 jak zresztą od 7listopada

usd pln czekam na ponowne 3.08 do środy jak ine to bede zamykal tak jak bedzie
patrze od paru dni na aud/usd i w zasadzie tylko jedne przemyślenia i wnioski z tego http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI chyba zapakuje jakies Lki w poniedziałek takie w perspektywie h4 , grasz audy ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać Lkrinvest pisze:Żaba na jakiejś pozycji ??![]()

- atlanticos
- Maniak
Bemowo1 pisze: a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać L
oj tam oj tam... czepiasz się - może sam chciał się nachapać pipsów i jak poszło info że jednak może warto L to się zdenerwował, że wyciekło

Bemowo1 pisze:a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać Lkrinvest pisze:Żaba na jakiejś pozycji ??![]()
wiem wiem , 4 raz gram pod rząd odwrotnie niż mówi ( co widac po tym co wklejałem wcześniej ) i zarabiam dosyć sporo pipsów na tym , mam nadzieje , że mu jak i reszcie tez weszło jakoś tam nie wiem

W perspektywie do konca raku jakoś dziwnie boje sie goldmanów , tyle siana wtopili , że na pewno zmienią taktyke i to bardzo szybko żeby to odrobić , co by roczny bilans wypadł lepiej.