DayTrading: Piątek 22.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lis 2013, 00:00

Wzrost
18
45%
Bez zmian
3
8%
Spadek
19
48%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 22.11.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

obecnie dolna banda kanału,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze:
a jak wyskoczymy ? :shock:
znam tą projekcję :) powiem CI ze polecieliśmy wyżej niż na te dwa dni zakładałem i trochę poduszek zaczynamy miec pod sobą... Może być ciekawie w nadchodzącym tygodniu... :D

jak się patrzy na świecę dzienną prawie bez cienia od góry to aż dreszcze przechodzą... Wyobrażam sobie co mają w głowach patrząc na nią Ci co wczoraj na każdej podbitce dobierali S :D
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

mają niespodziankę :)

-- Dodano: 22 lis 2013, 21:22 --
atlanticos pisze:
Bemowo1 pisze:
a jak wyskoczymy ? :shock:
znam tą projekcję :) powiem CI ze polecieliśmy wyżej niż na te dwa dni zakładałem i trochę poduszek zaczynamy miec pod sobą... Może być ciekawie w nadchodzącym tygodniu... :D

jak się patrzy na świecę dzienną prawie bez cienia od góry to aż dreszcze przechodzą... Wyobrażam sobie co mają w głowach patrząc na nią Ci co wczoraj na każdej podbitce dobierali S :D
Jaki zakres spadku przewidujesz?

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

magura2004 pisze:
Jaki zakres spadku przewidujesz?
na 3494 wypada zniesienie 38.2 wzrostów wczorajszych i dzisiejszych i niewiele wyżej będę celował jako target. W tamtym rejonie zaczynają się tez poduszki (taśmy) na mniejszych interwałach które przebiliśmy od dołu i pod które z marszu nie wrócimy... Nad dalszymi ruchami będę się zastanawiał w poniedziałek w zależności od zachowania ceny w obrębie 3470-3500 ( o ile tam wrócimy) :D :564:

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

atlanticos pisze:
A teraz zostaną z tym gó......em przez weekend i zaczną myśleć - zwali się na pewno, a może nie?

ale to małe piwko, co muszą myśleć posiadacze S na eur/nzd, eur/jpy, eur/aud, kabel - tu jest dopiero fajnie :mrgreen:

edek pokonał 70% na S

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Bemowo1 pisze:
edek pokonał 70% na S
widziałem i właśnie dlatego po korekcie wzrostów może być jeszcze jeden ruch w gore z targetem 3620-30 mi wychodzi... a analizę która CI wysłałem po dzisiejszym popołudniu wyrzucam do kosza :) :564:

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Żaba na jakiejś pozycji ?? :564:

ja właśnie kończe i zamykam wszystko na edku na weekend , zostawiam usd/pln
jeżeli chodzi o edka to dalej twiedze to co 2 dni temu i czekam na 1.36 jak zresztą od 7listopada :D
usd pln czekam na ponowne 3.08 do środy jak ine to bede zamykal tak jak bedzie

patrze od paru dni na aud/usd i w zasadzie tylko jedne przemyślenia i wnioski z tego http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI chyba zapakuje jakies Lki w poniedziałek takie w perspektywie h4 , grasz audy ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

krinvest pisze:Żaba na jakiejś pozycji ?? :564:

patrze od paru dni na aud/usd i w zasadzie tylko jedne przemyślenia i wnioski z tego http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI chyba zapakuje jakies Lki w poniedziałek takie w perspektywie h4 , grasz audy ?
a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać L :o

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Bemowo1 pisze: a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać L :o

oj tam oj tam... czepiasz się - może sam chciał się nachapać pipsów i jak poszło info że jednak może warto L to się zdenerwował, że wyciekło :wink: :mrgreen:

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Bemowo1 pisze:
krinvest pisze:Żaba na jakiejś pozycji ?? :564:

a Ekspert Master ostrzegał aby nie otwierać L :o

wiem wiem , 4 raz gram pod rząd odwrotnie niż mówi ( co widac po tym co wklejałem wcześniej ) i zarabiam dosyć sporo pipsów na tym , mam nadzieje , że mu jak i reszcie tez weszło jakoś tam nie wiem :D troche dystansu nabrałem ostatnio,najwiecej chyba jak żabe zjechali po tym jak napisał , że wzrosty , ja sie nie odzywałem wcale ale już dawno w pozycjach byłem :mrgreen: co pokazywałem. sporo wniosków na podstawie pozycji duzych instytucji które zaznaczam sobie na wykresachi wymieniam sie informacjami z kolegą który po drugiej stronie sadzawki bo on zarywa nocki to akurat na skype cały dzień.plus testuje od niego robota, który za bardzo nie wiem na jakiej zasadzie działa bo dziwne pozycje mi otwiera ,dlatego czasami takie śmieciowe pozycje na wykresach bo połowa moja ,a połowa sztucznego ginota. nie znam jezyka programowania żeby zobaczyć o co chodzi , ale w sumie nie robi mi to ma dawać 5% miesiecznie , a jak za darmo to przetestuje.

W perspektywie do konca raku jakoś dziwnie boje sie goldmanów , tyle siana wtopili , że na pewno zmienią taktyke i to bardzo szybko żeby to odrobić , co by roczny bilans wypadł lepiej.

Zablokowany