A że się w końcowej fazie wzrostów trochę zagalopował, to teraz poleci jeszcze niżej.
DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
Rysowałem Wam na wykresie Belzebuba, że edek stuknie w 50fibo i później spadki.
A że się w końcowej fazie wzrostów trochę zagalopował, to teraz poleci jeszcze niżej.
Kto gra grubo wygrać musi.
lamac LT na EUR JPY na h4
- atlanticos
- Maniak

mamy 11 godzinę, dzień się dopiero zaczyna. To tak jakbyś patrzył na świecę godzinową powiedzmy o godz. 14:05adk77 pisze:edek - świeca dzienna prospadkowo się ustawia.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czyli dzis odwrotnie po sl pejsatych od dolu i rura w gore ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
tak byłogoldman pisze:Rysowałem Wam na wykresie Belzebuba, że edek stuknie w 50fibo i później spadki.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
ja tego nie neguję ale również nie napędzam na branie esek.atlanticos pisze:mamy 11 godzinę, dzień się dopiero zaczyna. To tak jakbyś patrzył na świecę godzinową powiedzmy o godz. 14:05adk77 pisze:edek - świeca dzienna prospadkowo się ustawia.![]()
adk77 pisze:ja tego nie neguję ale również nie napędzam na branie esek.atlanticos pisze:mamy 11 godzinę, dzień się dopiero zaczyna. To tak jakbyś patrzył na świecę godzinową powiedzmy o godz. 14:05adk77 pisze:edek - świeca dzienna prospadkowo się ustawia.![]()
No napędzaj napędzaj, jak się ktoś wjebie przez Ciebie to bardzo Cię polubi
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
mamy 11 godzinę, dzień się dopiero zaczyna. To tak jakbyś patrzył na świecę godzinową powiedzmy o godz. 14:05
[/quote]
ja tego nie neguję ale również nie napędzam na branie esek.[/quote]
[/quote]
To musimy się wszyscy tu nie lubić. Biorąc pod uwagę wielokrotnie nietrafność własnych prognoz.
pogodzimy się przy piwku. W jedności siła.
ja tego nie neguję ale również nie napędzam na branie esek.[/quote]
To musimy się wszyscy tu nie lubić. Biorąc pod uwagę wielokrotnie nietrafność własnych prognoz.
pogodzimy się przy piwku. W jedności siła.
w masie siła, jednośc nic nie znaczyadk77 pisze: W jedności siła.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
E J broni dolnej bandy