NIe chodzi o jednostkę kolego a zjednoczeniepedro pisze:w masie siła, jednośc nic nie znaczyadk77 pisze: W jedności siła.![]()
![]()
DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
to tylko jakiś baran, bo rozumny człek wie że każdy sobie tu rzepkę skrobieyeahman pisze:No napędzaj napędzaj, jak się ktoś wjebie przez Ciebie to bardzo Cię polubi
o 14:30 może coś bujać, ale główne wydarzenie to wieczorem
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
Wszystko OK, można się mylić i to normalne ale skoro świadomie wiesz że z rana się nie analizuje świeczki dziennej to po co takie herezje piszesz skoro nic nieznaczą.. to nie jest błąd w analize tylko granie w chuja 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ja tego nie neguję ale również nie napędzam na branie esek.[/quote]adk77 pisze:mamy 11 godzinę, dzień się dopiero zaczyna. To tak jakbyś patrzył na świecę godzinową powiedzmy o godz. 14:05![]()
No napędzaj napędzaj, jak się ktoś wjebie przez Ciebie to bardzo Cię polubi
To musimy się wszyscy tu nie lubić. Biorąc pod uwagę wielokrotnie nietrafność własnych prognoz.
pogodzimy się przy piwku. W jedności siła.
No właśnie. Może zamiast tak pitolić to poszlibyśmy na jakieś piwko ?:D
Oczywiście każdy wziąłby jakiś tablet albo laptop i zrobilibyśmy jakiegoś wspólnego trejda
dla jednych ranek, innych wieczór, a jeszcze inni śpią.yeahman pisze:Wszystko OK, można się mylić i to normalne ale skoro świadomie wiesz że z rana się nie analizuje świeczki dziennej to po co takie herezje piszesz skoro nic nieznaczą.. to nie jest błąd w analize tylko granie w chuja
Co nie zmienia faktu izświeca jest w konstrukcji i się jej niebeirze pdo uwagę do analizy.. dobra koniec tematu.adk77 pisze:dla jednych ranek, innych wieczór, a jeszcze inni śpią.yeahman pisze:Wszystko OK, można się mylić i to normalne ale skoro świadomie wiesz że z rana się nie analizuje świeczki dziennej to po co takie herezje piszesz skoro nic nieznaczą.. to nie jest błąd w analize tylko granie w chuja
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Co Panowie na taką koncepcję?
... Mam nadzieję, że opór się utrzyma bo mi się ciepło robi
... Mam nadzieję, że opór się utrzyma bo mi się ciepło robi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
E J jak wsparcie 124 60- 70
pierdołami sie zajmujecie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dzień kończy się za 12 godzinadk77 pisze:edek - świeca dzienna prospadkowo się ustawia.
głodnemu oandianowi chleb na myśli