DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
moim zdaniem raczej down, po to wlasnie edek sie tak przez tydzien mozolnie i regularnie wspinał
Kangur,
może to zdjęcie ułatwi procesy decyzyjne
-- Dodano: 19 lis 2013, 23:40 --
Mozolnie wspinał - detal w takich miejscach nie otwiera L - psychika na to nie pozwala
jesteśmy nadal w kanale wzrostowym i to on zadecyduje o dalszych losach
może to zdjęcie ułatwi procesy decyzyjne
-- Dodano: 19 lis 2013, 23:40 --
luknij na wcześniejsze moje analizy, kilka stron wcześniej z int h4 - naniesione wszystkie istotne średnie.Ink. pisze:moim zdaniem raczej down, po to wlasnie edek sie tak przez tydzien mozolnie i regularnie wspinał
Mozolnie wspinał - detal w takich miejscach nie otwiera L - psychika na to nie pozwala
jesteśmy nadal w kanale wzrostowym i to on zadecyduje o dalszych losach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bemowo moge tobie wkleic pierdyliard skrinow z sr, Lt z D1 ktore są az tak oczywiste ze detal powinien pchac sie za cale depo plus + dom pod zastaw + kredyty i zadziałały, widocznosc danego poziomu nie jest wyznacznikiem jego dzialania 

ale jesteśmy nadal w kanale wzrostowym,Ink. pisze:bemowo moge tobie wkleic pierdyliard skrinow z sr, Lt z D1 ktore są az tak oczywiste ze detal powinien pchac sie za cale depo plus + dom pod zastaw + kredyty i zadziałały, widocznosc danego poziomu nie jest wyznacznikiem jego dzialania
a pozycje detalu odzwierciedlają psychikę i błędnie podejmowane decyzje
kanał wzrostowy z D1 ( oczywisty ), przebita i retestowana LT z W1 ) ( oczywiste, kto zagląda
, testowany poziom SD z D1 ( oczywisty ), a to sa sprzeczne sygnały, znalazlo by sie jeszcze pare sygnałów z innych strategii, w forexie nie do konca chodzi jak i o co zajmujesz pozycje,istotne jest konsekwencja i jak juz ta zajeta pozycje rozegrasz
Z drugiej strony dziwinie sie mowi o D1 i W1 na DT, kiedys nie wychodzono tytaj z analizami wiekszymi niż M5 i zasięgami na mega 10 pips

Z drugiej strony dziwinie sie mowi o D1 i W1 na DT, kiedys nie wychodzono tytaj z analizami wiekszymi niż M5 i zasięgami na mega 10 pips

Otóż to:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Osoby grające % oandy z ich strony
ja mała pchełką pragnę uczulić
jeżeli eur/usd pociągną powyżej 70% wtedy wchodzĄ insinderzy.
Bierzecie drabinkę +75 pips i wygrywacie potem.
edit: +50 pips też dają zarobić.
Pozdrawiam te 10-20% zarabiajacych a reszta niech się pier.....
edit: +50 pips też dają zarobić.
Pozdrawiam te 10-20% zarabiajacych a reszta niech się pier.....
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:09 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
Jeżeli nawet z obecnego poziomu rozpoczną się spadki, to i tak obecnie nie jest to miejsce w którym rozegram S - wynika to z moich metod.Ink. pisze:kanał wzrostowy z D1 ( oczywisty ), przebita i retestowana LT z W1 ) ( oczywiste, kto zagląda, testowany poziom SD z D1 ( oczywisty ), a to sa sprzeczne sygnały, znalazlo by sie jeszcze pare sygnałów z innych strategii, w forexie nie do konca chodzi jak i o co zajmujesz pozycje,istotne jest konsekwencja i jak juz ta zajeta pozycje rozegrasz
Kilka lat wcześniej na 100% miałbym kilka pozycji S, które bym kisił - nie skończyło się to dobrze dla mnie, psychika nie pozwalała mi na otworzenie w takim miejscu L i obecnie młodzież popełnia moje błędy sprzed lat
gadasz głupoty to razJanek80 pisze:Osoby grające % oandy z ich strony
a dwa co jak bedzie 77pips ? STOP
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Gram drabinkami czyli rzucam kilkanscie mikroltów w obszar.Jones pisze:gadasz głupoty to razJanek80 pisze:Osoby grające % oandy z ich strony
a dwa co jak bedzie 77pips ? STOP
Jak za 3 tygodnie przyniosą stratę to wywalam i tyle a TY ?
P/S Jak rolnik (bemowo) rzucam ziarno na glebę i oczekuję urośnięcia.
P/S2 jestem wieśniakiem, urodziłem się w Warszawie ale jestem wieśniakiem, słoikiem nie.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:18 przez Janek80, łącznie zmieniany 2 razy.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic