obejscie pisze:trend wzrostowy na eur/usd przyspiesza i bedzie w obszarze wykupienia i opor jest
DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
Przepraszam też się nie przywitałem. Cześć WirtpDomino pisze:obejscie pisze:trend wzrostowy na eur/usd przyspiesza i bedzie w obszarze wykupienia i opor jestwidzę że u Ciebie już bańka pękła.....prosto w monitor
sie masz Wirtp.
nieznam typa, kto to taki?Domino pisze:obejscie pisze:trend wzrostowy na eur/usd przyspiesza i bedzie w obszarze wykupienia i opor jestwidzę że u Ciebie już bańka pękła.....prosto w monitor
sie masz Wirtp.
ja na szczęście też, ale od razu go rozpoznamobejscie pisze: nieznam typa, kto to taki?
ja go widziałem krótko tu, ale te choinki i.den.ty.czneBemowo1 pisze:ja na szczęście też, ale od razu go rozpoznamobejscie pisze: nieznam typa, kto to taki?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
sp500 może się posypać do 1776.9
to czesc. Jam obejscie.Bemowo1 pisze:ja na szczęście też, ale od razu go rozpoznamobejscie pisze: nieznam typa, kto to taki?
bylem ostatnio w Las Vegas i zakupilem system vegaz.