DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
gold, bez ideii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o zemsta pejsa sie zaczyna 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

nie wiesz czy RTFX ma serwer na mt4, bo ta ichKusus pisze:No spuszczac tego edka bo musze do pierwszej 100 na RTFX wejsc:D:D

Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
gold na miesięcznym walczy o wyjście dołem z chmury, warto trochę poczekać
Domino pisze:nie wiesz czy RTFX ma serwer na mt4, bo ta ichKusus pisze:No spuszczac tego edka bo musze do pierwszej 100 na RTFX wejsc:D:D
platforma to..........
?
Nie wiem. Platforma jest beznadziejna dlatego korzystam z MT4 a tam tylko zlecenia skladam.
MNL pisze:gold na miesięcznym walczy o wyjście dołem z chmury, warto trochę poczekać

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- zastapmnie
- Pasjonat
popieram zdanie Bemowo, ten kanał spadkowy fajnie wygląda, tylko że wisi w powietrzu na pyłku przyczepionym do okaKusus pisze:Jak dla mnie sytuacja nie wymaga zadnego komentarza.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Miesiąc, czy dwa?MNL pisze:gold na miesięcznym walczy o wyjście dołem z chmury, warto trochę poczekać
na zamkniętą świeceBemowo1 pisze:Miesiąc, czy dwa?MNL pisze:gold na miesięcznym walczy o wyjście dołem z chmury, warto trochę poczekać
na h1 h4 i w już jest pod