DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Przebijamy ta linie i spadamy zgodnie z zalozeniem podwojny szczyt?
Byloby super...
Byloby super...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale pamietaj, ze ta linia jest przebijana i tworzy podwojny szczyt tylko w 1 na 3 przypadkow 

Jak dla mnie sytuacja nie wymaga zadnego komentarza.
No to gratuluje, obyś jak najdłużej ją utrzymał, skoro tak wierzysz w swój trend spadkowy.Ciapul pisze: Miałem od momentu pokazania się gwiazdy wieczornej do odbicia się się od dolnej bandy, potem od przebicia kanału do luki summersa...
Widzisz, ja zamiast się tu wymądrzać zarabiam. W przeciwieństwie do Ciebie wiem, że pieniądze zarabia się na trendach a nie chwilowych ruchach. Nawet jeśli masz tę swoją pozycję to zaraz ją pewnie zamkniesz i będziesz się znowu motał swoimi "projekcjami" i "scenariuszami".Ciapul pisze:
szkoda tylko że poza małotreściwym szczekaniem nic sensownego do tej pory tu nie napisałes geniuszu...
Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.Ciapul pisze:
Możesz również, mądralo, zobaczyć kiedy pisałem o tym, że e/u zejdzie do dolnej bandy i o ile dni się pomyliłem jak również z czego to wynikało...
Był już tu taki jeden, nie pamiętam nicku, co się wymądrzał i prawił swe oczywistości popadając w konflikt z każdym kogo napotkał prowadząc denne monologi które do niczego nie prowadziły. Masz identyczny styl pisania jak on ponadto nie mówisz o żadnych konkretach - również podobnie jak on. Ten Pan znikł po gwałtownym ruchu w przeciwną stronę niż jego prognoza. Prawdopodobnie wiesz o kim mowa ponieważ masz to samo ID co tamten Pan cwaniaczkugranda pisze:No to gratuluje, obyś jak najdłużej ją utrzymał, skoro tak wierzysz w swój trend spadkowy.Ciapul pisze: Miałem od momentu pokazania się gwiazdy wieczornej do odbicia się się od dolnej bandy, potem od przebicia kanału do luki summersa...
Widzisz, ja zamiast się tu wymądrzać zarabiam. W przeciwieństwie do Ciebie wiem, że pieniądze zarabia się na trendach a nie chwilowych ruchach. Nawet jeśli masz tę swoją pozycję to zaraz ją pewnie zamkniesz i będziesz się znowu motał swoimi "projekcjami" i "scenariuszami".Ciapul pisze:
szkoda tylko że poza małotreściwym szczekaniem nic sensownego do tej pory tu nie napisałes geniuszu...
Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.Ciapul pisze:
Możesz również, mądralo, zobaczyć kiedy pisałem o tym, że e/u zejdzie do dolnej bandy i o ile dni się pomyliłem jak również z czego to wynikało...

Wniosku nie muszę przedstawiać. W każdym razie wiedz, że za trollowanie na tym forum jest karane ostrym ch***m w dupę ale pewnie już to wiesz bo olał Cię nie jeden broker i nie jeden użytkownik ;]
Koniec przekazu.
jeżeli na H1 świeca zamknie się jedynie knotem pod 1,3500 to myślę że 1,3565 jest celem
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.[/quote]
Rysiu?
Hej chłopaki i dziewczęta, dzisiaj też tylko na chwilę:)
Rysiu?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Kusus pisze:Wniosku nie muszę przedstawiać. W każdym razie wiedz, że za trollowanie na tym forum jest karane ostrym ch***m w dupę ale pewnie już to wiesz bo olał Cię nie jeden broker i nie jeden użytkownik ;]granda pisze:Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.
Koniec przekazu.

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Pobujało
A może taki scenario na edku : po wczorajszym wybiciu z rombu górą może jednak będą wzrosty, zasięg ruchu między 1.3737 a 1.3770(zależnie jak wyliczy się wysokość figury, bo prawy górny bok można ustawić w 3 różnych pozycjach ) a na dziś/jutro wystarczyłoby mi 38.2% potencjalnego ruchu czyli okolice 1.3604. przebicie 1.3488 zniszczy ten układ. Podejście do boku rombu 1.3495 wykorzystałem jako okazje do małego L z wąskim stopem. Jeszcze zamkniecie H1 powyżej1.3507 sprowokuje mnie do kolejnego L

A może taki scenario na edku : po wczorajszym wybiciu z rombu górą może jednak będą wzrosty, zasięg ruchu między 1.3737 a 1.3770(zależnie jak wyliczy się wysokość figury, bo prawy górny bok można ustawić w 3 różnych pozycjach ) a na dziś/jutro wystarczyłoby mi 38.2% potencjalnego ruchu czyli okolice 1.3604. przebicie 1.3488 zniszczy ten układ. Podejście do boku rombu 1.3495 wykorzystałem jako okazje do małego L z wąskim stopem. Jeszcze zamkniecie H1 powyżej1.3507 sprowokuje mnie do kolejnego L
co by tylko nie było, że się wymądrzam : http://pl.wikipedia.org/wiki/Rombironhorse pisze:po wczorajszym wybiciu z rombu górą
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...