DayTrading: Wtorek 19.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 lis 2013, 00:00

Wzrost
17
39%
Bez zmian
6
14%
Spadek
21
48%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
KRobert
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013

Nieprzeczytany post autor: KRobert »

Przebijamy ta linie i spadamy zgodnie z zalozeniem podwojny szczyt?

Byloby super...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

ale pamietaj, ze ta linia jest przebijana i tworzy podwojny szczyt tylko w 1 na 3 przypadkow ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Jak dla mnie sytuacja nie wymaga zadnego komentarza.

granda
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: granda »

Ciapul pisze: Miałem od momentu pokazania się gwiazdy wieczornej do odbicia się się od dolnej bandy, potem od przebicia kanału do luki summersa...
No to gratuluje, obyś jak najdłużej ją utrzymał, skoro tak wierzysz w swój trend spadkowy.
Ciapul pisze:
szkoda tylko że poza małotreściwym szczekaniem nic sensownego do tej pory tu nie napisałes geniuszu...
Widzisz, ja zamiast się tu wymądrzać zarabiam. W przeciwieństwie do Ciebie wiem, że pieniądze zarabia się na trendach a nie chwilowych ruchach. Nawet jeśli masz tę swoją pozycję to zaraz ją pewnie zamkniesz i będziesz się znowu motał swoimi "projekcjami" i "scenariuszami".
Ciapul pisze:
Możesz również, mądralo, zobaczyć kiedy pisałem o tym, że e/u zejdzie do dolnej bandy i o ile dni się pomyliłem jak również z czego to wynikało...
Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

granda pisze:
Ciapul pisze: Miałem od momentu pokazania się gwiazdy wieczornej do odbicia się się od dolnej bandy, potem od przebicia kanału do luki summersa...
No to gratuluje, obyś jak najdłużej ją utrzymał, skoro tak wierzysz w swój trend spadkowy.
Ciapul pisze:
szkoda tylko że poza małotreściwym szczekaniem nic sensownego do tej pory tu nie napisałes geniuszu...
Widzisz, ja zamiast się tu wymądrzać zarabiam. W przeciwieństwie do Ciebie wiem, że pieniądze zarabia się na trendach a nie chwilowych ruchach. Nawet jeśli masz tę swoją pozycję to zaraz ją pewnie zamkniesz i będziesz się znowu motał swoimi "projekcjami" i "scenariuszami".
Ciapul pisze:
Możesz również, mądralo, zobaczyć kiedy pisałem o tym, że e/u zejdzie do dolnej bandy i o ile dni się pomyliłem jak również z czego to wynikało...
Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.
Był już tu taki jeden, nie pamiętam nicku, co się wymądrzał i prawił swe oczywistości popadając w konflikt z każdym kogo napotkał prowadząc denne monologi które do niczego nie prowadziły. Masz identyczny styl pisania jak on ponadto nie mówisz o żadnych konkretach - również podobnie jak on. Ten Pan znikł po gwałtownym ruchu w przeciwną stronę niż jego prognoza. Prawdopodobnie wiesz o kim mowa ponieważ masz to samo ID co tamten Pan cwaniaczku ;)

Wniosku nie muszę przedstawiać. W każdym razie wiedz, że za trollowanie na tym forum jest karane ostrym ch***m w dupę ale pewnie już to wiesz bo olał Cię nie jeden broker i nie jeden użytkownik ;]

Koniec przekazu.

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

jeżeli na H1 świeca zamknie się jedynie knotem pod 1,3500 to myślę że 1,3565 jest celem
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.[/quote]

Rysiu? :) Hej chłopaki i dziewczęta, dzisiaj też tylko na chwilę:)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Kusus pisze:
granda pisze:Czyli pomyliłeś się, sprawa dosyć prosta.
Wniosku nie muszę przedstawiać. W każdym razie wiedz, że za trollowanie na tym forum jest karane ostrym ch***m w dupę ale pewnie już to wiesz bo olał Cię nie jeden broker i nie jeden użytkownik ;]

Koniec przekazu.
:564: :564: :564: :564:
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
ironhorse
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ironhorse »

Pobujało :lol:
A może taki scenario na edku : po wczorajszym wybiciu z rombu górą może jednak będą wzrosty, zasięg ruchu między 1.3737 a 1.3770(zależnie jak wyliczy się wysokość figury, bo prawy górny bok można ustawić w 3 różnych pozycjach ) a na dziś/jutro wystarczyłoby mi 38.2% potencjalnego ruchu czyli okolice 1.3604. przebicie 1.3488 zniszczy ten układ. Podejście do boku rombu 1.3495 wykorzystałem jako okazje do małego L z wąskim stopem. Jeszcze zamkniecie H1 powyżej1.3507 sprowokuje mnie do kolejnego L

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

ironhorse pisze:po wczorajszym wybiciu z rombu górą
co by tylko nie było, że się wymądrzam : http://pl.wikipedia.org/wiki/Romb
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany