takie artykuły na onecie i umocnienie złotego ....

z czymś mi się to kojarzy

chyba po korekcie liczylm na cos wiecje ale ja kwidze POMO ile dodruku dzis to skasowalem c osie dalo widzac tez SP500 i dAx jak pompuja bo gotowka czekayeahman pisze:Panowie doradźcie, dla zabawy sobie strzeliłem SELL 0.1 lota na eur/jpy z 134,92. Tej pary nie obserwuje, jest sens czekać z tym czy lepiej brać stratę bo juz raczej nie cofnie?
raczej uciekać, kanał trzyma - jeszcze jedna fala wzrostowa powinna być i atak na nowy topyeahman pisze:Panowie doradźcie, dla zabawy sobie strzeliłem SELL 0.1 lota na eur/jpy z 134,92. Tej pary nie obserwuje, jest sens czekać z tym czy lepiej brać stratę bo juz raczej nie cofnie?
to co na dax i sp500 fut, jest krecone to masakraNowy123 pisze:chyba po korekcie liczylm na cos wiecje ale ja kwidze POMO ile dodruku dzis to skasowalem c osie dalo widzac tez SP500 i dAx jak pompuja bo gotowka czekayeahman pisze:Panowie doradźcie, dla zabawy sobie strzeliłem SELL 0.1 lota na eur/jpy z 134,92. Tej pary nie obserwuje, jest sens czekać z tym czy lepiej brać stratę bo juz raczej nie cofnie?
Bierz straty. Za lekkomyslne zagrania trzeba placic zeby pozniej byla motywacja do gry z glowayeahman pisze:Panowie doradźcie, dla zabawy sobie strzeliłem SELL 0.1 lota na eur/jpy z 134,92. Tej pary nie obserwuje, jest sens czekać z tym czy lepiej brać stratę bo juz raczej nie cofnie?
mamy POMO - spory dodruk dzispedro pisze:gold, LT trzyma cene, nie wychodzi ponad, ale też nie ciska się w dół, możliwa realizacja formacji pejsatej jarmułki, z celem 1274, ale zaraz pejsaci wchodzą, więc różnie może byc, gra na osłabianie usd, zmusiłoby cene do wyjscia poza kanał, a wtedy na dwoje babka wróżyła... 4h moje kryski : https://www.tradingview.com/x/QcgMiBi6/
-- Dodano: 18 lis 2013, 13:28 --
to co na dax i sp500 fut, jest krecone to masakraNowy123 pisze:chyba po korekcie liczylm na cos wiecje ale ja kwidze POMO ile dodruku dzis to skasowalem c osie dalo widzac tez SP500 i dAx jak pompuja bo gotowka czekayeahman pisze:Panowie doradźcie, dla zabawy sobie strzeliłem SELL 0.1 lota na eur/jpy z 134,92. Tej pary nie obserwuje, jest sens czekać z tym czy lepiej brać stratę bo juz raczej nie cofnie?czują smród, świeżego papieru ; )