DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
Na edku 1,3563 kolejny cel.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Wszedł sell limit i taki był plan. Do jutra zejdzie nisko!
never fear
I is here
I is here
Jak dla mnie to sprzedajesz na waznym poziomie oporów który został pokonany przez byki i oebcna perspektywa teraz to up up up..aod pisze:Wszedł sell limit i taki był plan. Do jutra zejdzie nisko!
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ciekawe kiedy jakas slowna interwencja z UE jak nie MARIO to kogoś innego
cos się wg mnie dzieje, ed up, gold down... czujnosc bym zachowal zarowno z edem jak i goldem 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ja bym się, aż tak daleko nie posuwał, każdy ma prawo do własnej opinii.MasterFx pisze:Bemowo, Bez urazy ale z reguły Twoje analizy są niedorzeczne,
Osobiście uważam, że po takim zjeździe należy się korekta, któa właśnie ma miejsce, ale o tym czy to będzie ruch powrotny do poprzednich max u mnie zdecyduje trwałe wyjście ponad 1,3550.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
im bardziej niedorzeczna analiza dla tłumu tym bardziej możliwe że tak się stanie 

A patrzac na ejku w ten sposob to jakby juz szczyt byl. Nic tylko czekac czy podejda jeszcze czy przebija LT dolem
-
- Gaduła
Jak dla mnie za wcześnie... bycze jaja trzeba mieć...aod pisze:Ustawiłem sell limit na EURUSD na 1.3510.
chłopaki widzą tylko to, i wiedzą o tym wszystkie banki,YoungDentist pisze:Jak dla mnie za wcześnie... bycze jaja trzeba mieć...aod pisze:Ustawiłem sell limit na EURUSD na 1.3510.