Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
U mnie działa od wczoraj bez problemów. Restarty i przelogowywania nic nie zmieniły więc to zapewne coś u Ciebie, a nie u brokera. Obstawiam, że firewall lub antywirus blokuje połączenie. Trzeba dodać MT4 Armady do zaufanych aplikacji itd.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Odpaliłem z powodzeniem. Na śmierć zapomniałem o haśle przesłanym przy otwieraniu rachunku. Narazie chodzi jak ta lala, żeby jeszcze sypało tak pipsami to będzie fajnie....
Pozdrawiam
Odpaliłem z powodzeniem. Na śmierć zapomniałem o haśle przesłanym przy otwieraniu rachunku. Narazie chodzi jak ta lala, żeby jeszcze sypało tak pipsami to będzie fajnie....

Pozdrawiam
na nowych demo sa pary bez .arm ale wykresy sa jakies dziwne, niekompletne swiece itp,
real dziala juz ale na parach .arm,
real dziala juz ale na parach .arm,
Po przenosinach myfxbook nie widzi zmian depo na kontach ktoś wie jak ten problem rozwiązać?
Cenka opada
Mi zniknely wszytkie pipsy wszedzie mam zero. Niby historia jest.. ale pipsow nie zlicza - ze zmianami depo nie wiem jak jest bo nic dzisiaj nie zamknąłem.
A dodaj konto od nowa, pewnie zmiana serwera kłóci się jakoś z myfxbook, wykrywa to jako próbę oszustwa czy coś...
Chyba trzeba konto dodać jako nowe, bo nie ma możliwości zmiany serwera z primexm na armada live jeśli taki w ogóle już jest dostępny w myfxbook?
Cenka opada
U mnie wszystkie MyfxBooki chodzą bez zmian.
Zarówno na starych jak i nowych kontach/instancjach.
Zarówno na starych jak i nowych kontach/instancjach.
Skasowałem i założyłem od nowa - wszystko gra. 

Witam,
Mam pytanie do przedstawiciela Armada Markets.
Na waszej stronie w dziale "Trader Miesiąca" co miesiąc wyróżniany jest trader który uzyskał największy profit.
W sierpniu Abdul miał 846,80% a w następnym miesiącu Dariusz miał tylko 72,22% zysku.
Zastanawiam się dlaczego Abdul jednego miesiąca miał tyle procent a następnego nie udało mu się zrobić "skromnych" 72,22%
Przed Abdulem był Marek 1126,989%
Ani Abdul ani Marek nie byli w stanie zarobić jednej dziesiątej swojego profitu i Dariuszowi wystarczyło tylko 72,22%
Skąd ta rozbieżność ?
Pozdrawiam.
Mam pytanie do przedstawiciela Armada Markets.
Na waszej stronie w dziale "Trader Miesiąca" co miesiąc wyróżniany jest trader który uzyskał największy profit.
W sierpniu Abdul miał 846,80% a w następnym miesiącu Dariusz miał tylko 72,22% zysku.
Zastanawiam się dlaczego Abdul jednego miesiąca miał tyle procent a następnego nie udało mu się zrobić "skromnych" 72,22%
Przed Abdulem był Marek 1126,989%
Ani Abdul ani Marek nie byli w stanie zarobić jednej dziesiątej swojego profitu i Dariuszowi wystarczyło tylko 72,22%
Skąd ta rozbieżność ?
Pozdrawiam.