Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
co koncowkami .arm, jednak zostaja?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Docelowo wprowadzone zostaną pary bez końcówek .arm. Zaczniemy je wprowadzać od następnego weekendu. Będzie to proces płynny - najpierw nowe pary zostaną dodane do nowych rachunków, następnie będą one stopniowo wprowadzane na istniejące rachunki.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Co z starymi parami z .arm, znikną czy zostaną? Dla mnie lepiej by było jakby zostały. Mam setki końcówek .arm w wskaźnikachArmadaMarkets pisze:Docelowo wprowadzone zostaną pary bez końcówek .arm. Zaczniemy je wprowadzać od następnego weekendu. Będzie to proces płynny - najpierw nowe pary zostaną dodane do nowych rachunków, następnie będą one stopniowo wprowadzane na istniejące rachunki.

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
To zapisz sobie szablony wykresów z danych par i potem odpalisz na parach bez .arm lub zapisz cały profil z .arm, a potem tylko poprzerzucasz instrumenty na poszczególne okna - analizy, EA i cała reszta zostaną.
-- pn 18-11-2013, 11:03 --
Trochę przydatnych informacji tutaj:
http://www.armadamarkets.pl/wskazowki/
-- pn 18-11-2013, 11:03 --
Trochę przydatnych informacji tutaj:
http://www.armadamarkets.pl/wskazowki/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Chodzi o to, że te końcówki są w kodzie wskaźników i będę musiał wszystkie usuwac.raposo pisze:To zapisz sobie szablony wykresów z danych par i potem odpalisz na parach bez .arm lub zapisz cały profil z .arm, a potem tylko poprzerzucasz instrumenty na poszczególne okna - analizy, EA i cała reszta zostaną.
Ale to się pewnie przyda, bo już myślałem że obiekty na wykresach też trzeba będzie dodawac od nowa.
To jest dobre. DziękiPrzykład: W profilu zapisaną mieliśmy parę walutową EURUSD. Na platformie Armada para nazywa się EURUSD.arm. Z okna rynek, przeciągamy (trzymając lewym przyciskiem myszy na danej parze) parę EURUSD.arm na wykres EURUSD. Nazwa pary się zaktualizuje, pojawią się wykresy a wszelkie kolory, wskaźniki, ustawienia EA pozostaną takie jak były.
Jeśli na sztywno masz wprowadzone nazwy symboli w kody/ustawienia wskaźników to na to już nie ma mocnych i będziesz musiał sobie to pozmieniać. Resztę da się zrobić szybko i prosto.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dlatego pytałem czy stare symbole zostaną i jak długo to zajmie.raposo pisze:Jeśli na sztywno masz wprowadzone nazwy symboli w kody/ustawienia wskaźników to na to już nie ma mocnych i będziesz musiał sobie to pozmieniać. Resztę da się zrobić szybko i prosto.

... Można wywnioskować, że na pewno nie zostaną
. Kiedy będą usunięte? Stopniowo ale gdzieś w perspektywie tygodnia-dwóch więc radziłbym sobie już teraz przygotować odpowiednie wskaźniki żeby sobie czekały na wprowadzenie zmian.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak wiem, ale chciałem się upewnic. Jest też duży plus braku końcówek, bedzie więcej par widocznych na pasku wykresów.raposo pisze:... Można wywnioskować, że na pewno nie zostaną
Nie mogę się chwilowo zalogować, ktoś z was ma również problemy??
Ściągnąłem nową wersję MT4 ze strony Armady, dodaje serwer : live.mt4armada.com . Dziwne że nie ma go wbudowanego skoro wypuścili nową wersję platformy z nową nazwą? Problem brak połączenia. Internet w porządku, demo również działa. Czy to chwilowe i przypadkowe problemy czy raczej "zaplanowane" ze względu na zmiany?
Bo jeśli będą trwały cały dzień to lepiej odpuszcze.
Po zainstalowaniu nowego MT4 zalogowałem się bez problemu a potem zamknąłem platformę i więcej nie mogę się połączyć.
Edit: Już się połączyłem przez wbudowany serwer Armada-Live
Ściągnąłem nową wersję MT4 ze strony Armady, dodaje serwer : live.mt4armada.com . Dziwne że nie ma go wbudowanego skoro wypuścili nową wersję platformy z nową nazwą? Problem brak połączenia. Internet w porządku, demo również działa. Czy to chwilowe i przypadkowe problemy czy raczej "zaplanowane" ze względu na zmiany?
Bo jeśli będą trwały cały dzień to lepiej odpuszcze.
Po zainstalowaniu nowego MT4 zalogowałem się bez problemu a potem zamknąłem platformę i więcej nie mogę się połączyć.
Edit: Już się połączyłem przez wbudowany serwer Armada-Live

Ostatnio zmieniony 18 lis 2013, 11:21 przez Luke23, łącznie zmieniany 2 razy.