https://www.tradingview.com/x/LdWNsoPV/
DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
i jeszcze raz moj view na g/u... główna linia bessy coraz bliżej 
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
yeahman pisze:Bemowo Ty juz najebany od tej godziny ?
Po odprawieniu kilku klientó z kwitkiem w pracy i dokąłdniejszym przemysleniu wklejam mój trójkącik
czyli takie proporczyki jak sie kończą wybicie góra czy dołem?
chciwość jest dobra
W tym przypadku górą. Tak jest w jakis 75% przypadków.pkubiu pisze:yeahman pisze:Bemowo Ty juz najebany od tej godziny ?
Po odprawieniu kilku klientó z kwitkiem w pracy i dokąłdniejszym przemysleniu wklejam mój trójkącik
czyli takie proporczyki jak sie kończą wybicie góra czy dołem?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ja L mam zabezpieczone, bardziej upatrywał bedę pod S kabla a nie edka. A swojego stanowiska w tej sprawie nie zmieniam. Zielona Mgiełka także ze mną się spierał niedawnoMasterFx pisze:Ciapul pisze:Z tym e/u up to się chyba za szybko taka euforia robi... IMO o 50 p za wcześnie...
A niech chłopaki kupują a innych nazywają oandianami![]()
To nie jest miejsce na longi na EU w tej chwili...
kiwi, 8450 do testu co?
a co się będą szczypac
https://www.tradingview.com/x/ipTqqmxF/ tym bardziej, ze rgra widzieli wszyscy, w s zapakowani, to mozna powiezc towarystwo, he?
dobry,
dobry,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Bemowo,
Bez urazy ale z reguły Twoje analizy są niedorzeczne, nie wdając sie w szczegóły.
Dla wszsytkich, którym doradasz teraz branie longów EU, ja doradze aby sie z tym wstrzymali do momentu az chociazby swieca D1 zamknie sie grubo powyzej 1,35. W przeciwnym razie moze byc jak z GU kilka dni temu w okolicy 1,58-1,59 tylko w druga strone. Tam tez było kilku forumowiczów co tylko SELL widzieli. A tu taki surpeise ...
Bez urazy ale z reguły Twoje analizy są niedorzeczne, nie wdając sie w szczegóły.
Dla wszsytkich, którym doradasz teraz branie longów EU, ja doradze aby sie z tym wstrzymali do momentu az chociazby swieca D1 zamknie sie grubo powyzej 1,35. W przeciwnym razie moze byc jak z GU kilka dni temu w okolicy 1,58-1,59 tylko w druga strone. Tam tez było kilku forumowiczów co tylko SELL widzieli. A tu taki surpeise ...
zauważ Mistrzu, że nikomu nikt nie doradza branie longów, tylko zauważamy że jest możliwość podejścia pod 1.3550 i większość tych co się wypowiada ma już zabezpieczone z zyskiem longi więc luźne gatki Mistrzuniu 
-- Dodano: 18 lis 2013, 10:00 --
ooo a co to na edwardzie
-- Dodano: 18 lis 2013, 10:00 --
ooo a co to na edwardzie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
No bemowo jest pewnei happy 
-- Dodano: 18 lis 2013, 11:02 --
O Aod'owi pewnie sell limit wszedł na 1,3510 hehe
-- Dodano: 18 lis 2013, 11:02 --
O Aod'owi pewnie sell limit wszedł na 1,3510 hehe
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Słuchać Bemowa1 i zarabiać. Ten facet to zawodowiec.
The only way is up
13520 zobaczym co zrobia na EDKU czy t okoniec czy wybija i zbiora trochye sl i dopiero cofka