DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
U mnie nie tyle co AT a system tylko system 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
przypominam o wariancie wzrostowym, więc łapania noża odradzam, bo paluszki obetnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo wsiadł na buya i teraz sobie samopoczucie poprawia 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
hmm, Bemowo, ty czytasz w Moich myślach...
dla mnie edek jest dalej w trendzie wzrostowym i 1.41 rogala jest całkiem możliwe do końca roku nawet...
dla mnie edek jest dalej w trendzie wzrostowym i 1.41 rogala jest całkiem możliwe do końca roku nawet...

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
To prawda, ale ręka na pulsieyeahman pisze:Bemowo wsiadł na buya i teraz sobie samopoczucie poprawia

Australijczyk do wzięcia S na 0,9450 widzieliście ceny nieruchomości w Chinach oj będzie wielkie buum!
chciwość jest dobra
Przy tej konsolidacji na M5 jest jeszcze opcja 3480 i dopiero potem proby wybicia w górę. Tak czysiak zazwyczaj takie trójkąty na eku kończą się kontynuacją ruchu
-- Dodano: 18 lis 2013, 10:03 --
Ja obecni skalpuje w tym trójkącie tak dla checy
-- Dodano: 18 lis 2013, 10:03 --
Ja obecni skalpuje w tym trójkącie tak dla checy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ustawiłem sell limit na EURUSD na 1.3510.
never fear
I is here
I is here
Zapewniam Ciebie, że nie czytam w myślach, na foto obecnie oznaczenia są poprawne - jeszcze alt. może być abcxabc - obecnie c (ostatnie)molmomas pisze:hmm, Bemowo, ty czytasz w Moich myślach...

najgorszy ten podwójny szczyt.....
ale nad tą analizą dość długo pracowałem i uwzględniam w tym wariancie wiele innych zależności czasoprzestrzennych i korelacyjnych
O stary to podziwiam taki odważny ruchaod pisze:Ustawiłem sell limit na EURUSD na 1.3510.