DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.11.2013
obecnie retest tl małego trójkątayeahman pisze:Jakoś tak mocno bym się nnie sugerował kilkoma pipsami.Bemowo1 pisze:ale powstał nowy szczyt...?
witam, Panie i Panowie i wirtp.
W mojej ocenie powinniśmy się na edku skierować w stronę 1.3530-50
ale to tylko moja opinia.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
zgadzam się teraz czas na świece z długimi knotamimolmomas pisze:witam, Panie i Panowie i wirtp.
Ave wszystkim.
Przed wyjściem do góry widzę możliwość lekkiego zejścia. Przynajmniej do godziny wejści Hamburgerów.
Przed wyjściem do góry widzę możliwość lekkiego zejścia. Przynajmniej do godziny wejści Hamburgerów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2013, 08:27 przez Kundziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy jest Rogalik - wcześniej opowiadał o bankowym 1,41 natomiast po zlocie w dół opowiada o bankowym 1,32 - ciekawe o cyzm poopowiada jakby edek sunął troszkę jeszce w górę
O 1,41 znowu? 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
jak tak spadnie to kierunek piwnicaKundziu pisze:Ave wszystkim.
yeahman pisze:Najlepszy jest Rogalik - wcześniej opowiadał o bankowym 1,41 natomiast po zlocie w dół opowiada o bankowym 1,32 - ciekawe o cyzm poopowiada jakby edek sunął troszkę jeszce w góręO 1,41 znowu?
rogalik to naganiacz,
słuchają go kolesie, którzy nie mają pojęcia co robią

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Bemowo Ty mówisz o trójkącie prostokątnym widocznym na M30 ?
-- Dodano: 18 lis 2013, 09:24 --

-- Dodano: 18 lis 2013, 09:24 --
Do końća sięnie zgodze bo koleś ma czasem swoje 2 tygodnie które faktcyznie sprawdza mu się idealnie (dosłownie co do 5 pipsów każdy ruch jest ok) ale czasem to daje ciała po całości tak jak z tym 1,41molmomas pisze:yeahman pisze:Najlepszy jest Rogalik - wcześniej opowiadał o bankowym 1,41 natomiast po zlocie w dół opowiada o bankowym 1,32 - ciekawe o cyzm poopowiada jakby edek sunął troszkę jeszce w góręO 1,41 znowu?
rogalik to naganiacz,
słuchają go kolesie, którzy nie mają pojęcia co robią

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
symetrycznymyeahman pisze:Bemowo Ty mówisz o trójkącie prostokątnym widocznym na M30 ?