Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Baton pisze:
raposo pisze:A co do haseł to z tego co pamiętam nie były one wysyłane mailowo więc najlepiej skontaktować się z brokerem skoro nie możesz ich sobie przypomnieć.
Były na pewno.
Ok, może. Dawno to zakładałem. W takim razie szukaj tam lub kontaktuj się z brokerem, bo z platformy ich nie 'wydusisz'.

-- ndz 17-11-2013, 20:59 --
bfx pisze:
raposo pisze:A co do haseł to z tego co pamiętam nie były one wysyłane mailowo więc najlepiej skontaktować się z brokerem skoro nie możesz ich sobie przypomnieć.
Mi przyszły maile z hasłami do wszystkich kont. Są w skrzynce pocztowej meta tradera.
Ale to chyba z kont demo założonych z poziomu platformy ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

raposo pisze: Ale to chyba z kont demo założonych z poziomu platformy ;).
Nie. Live mam tak samo. A dema nie otwierałem z platformy ;)

EDIT. Sorki, pomyłka. Hasła do live nie mam, pomyliło mi się z powitalnym. :D Ale do kont demo mam.

EDIT2: Jednak mam tak samo wysłane hasło do konta live. I na swoim mailu też mam.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

bfx pisze:
Mi przyszły maile z hasłami do wszystkich kont. Są w skrzynce pocztowej meta tradera.
No to dziwne, ale datę tego maila masz jakąś starą?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

bfx pisze:
raposo pisze: Ale to chyba z kont demo założonych z poziomu platformy ;).
Nie. Live mam tak samo. A dema nie otwierałem z platformy ;)
Hmmm, ja nic takiego tam nie mam...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Nie wiem jak dla kont Classic ale dla kont Exchange każdy otrzymał dane do logowania :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Baton pisze: No to dziwne, ale datę tego maila masz jakąś starą?
Data jest z dnia zalogowania na platformie. Ja mam konto clasic i też dostałem takiego maila jak cytrynek.

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Dostałem maila z hasłem, ale to tylko do konta demo założonego z poziomu platformy, jak pisze Raposo do kont real nie mam... Cholera, Admiral ma to lepiej rozwiązane: mają taki gabinet inwestora z poziomu którego można zarządzać kontami, a tu nic...

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Baton pisze:Dostałem maila z hasłem, ale to tylko do konta demo założonego z poziomu platformy, jak pisze Raposo do kont real nie mam... Cholera, Admiral ma to lepiej rozwiązane: mają taki gabinet inwestora z poziomu którego można zarządzać kontami, a tu nic...
Dostałeś na pewno. Poszukaj po nadawcy (pomoc@armadamarkets.pl) a potem sprawdź w spamie a na końcu w koszu. Poza tym mogłeś usunąć lub nie zakladałeś konta real w Armadzie :D
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nie jestem pewien ale wydaje mi się że przy otwieraniu konta live u armada nie ustala się hasła.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

bfx pisze:Nie jestem pewien ale wydaje mi się że przy otwieraniu konta live u armada nie ustala się hasła.
Nie ustala. Działa Wam strona Armady?

EDIT: Już jest OK. Miałem przez chwilę jakiś problem z netem. Prawie się zes.... :D

ODPOWIEDZ