Problem jest taki, że wszystkie pary mają końcówki arm. Czy to się gdzieś zmienia, coś jest ukryte?
Dobra właśnie coś się ruszyło, ale i tak nie ma par bez arm.
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
-
- Uczestnik
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Bazylisheq, przeczytaj ostatnie parę stron tego wątku. Wszystko było opisane i wyjaśniane
.
-- ndz 17-11-2013, 13:50 --

-- ndz 17-11-2013, 13:50 --
Cyb pisze:A kliknij sobie "pokaz wszystkie symbole' ...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Raposo może utwórz i przylej temat dotyczący zmiany serwerów... choć z drugiej strony myślę, że to nic nie da
Loty pootwierane, nie mozna ich pozamykać i kontrolować masakra jakaś
Tak jakbysmy mieli jakiś wpływ w weekend
Niektórym przydałałoby się więcej cierpliwości. Korzyść obustronna. Tłumaczącym przyniosłoby ulgę a pytającym wyjdzie na dobre w inwestowaniu na rynku Forex 
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
u mnie tak samo, nowy serwer, armada-live, ale wszystkie koncowki .arm
Proszę Cięsureshot pisze:u mnie tak samo, nowy serwer, armada-live, ale wszystkie koncowki .arm

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Dwa krótkie pytania:
1. Mam kilka rachunków, numery znam bo są widoczne na starej platformie, ale hasła ma zakryte, skąd je wydobyć. Muszę szukać w mailach czy jest prostszy sposób?
2. Jak skopiować profile ze starej platformy?
1. Mam kilka rachunków, numery znam bo są widoczne na starej platformie, ale hasła ma zakryte, skąd je wydobyć. Muszę szukać w mailach czy jest prostszy sposób?
2. Jak skopiować profile ze starej platformy?
Co wy macie za panike z tymi arm czy nie arm. Do tej pory był dopisek arm i nikomu to nie przeszkadzało a teraz siejecie panike jakby nazwa waluty cokolwiek zmieniala ?
Co do profili, przekopiuj sobie folder profiles i experts.
Co do profili, przekopiuj sobie folder profiles i experts.
A co do haseł to z tego co pamiętam nie były one wysyłane mailowo więc najlepiej skontaktować się z brokerem skoro nie możesz ich sobie przypomnieć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Były na pewno.raposo pisze:A co do haseł to z tego co pamiętam nie były one wysyłane mailowo więc najlepiej skontaktować się z brokerem skoro nie możesz ich sobie przypomnieć.
Mi przyszły maile z hasłami do wszystkich kont. Są w skrzynce pocztowej meta tradera.raposo pisze:A co do haseł to z tego co pamiętam nie były one wysyłane mailowo więc najlepiej skontaktować się z brokerem skoro nie możesz ich sobie przypomnieć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"