Chciałbym przejść na jakiś tablet. Moje pytanie właśnie odnośnie tabletu i softu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym ustrojstwem i co by polecał?
normalny mały komp, znajomy ma acera/tablet z demontowalną klawiaturą też chyba jest całkiem okTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
Chciałbym przejść na jakiś tablet. Moje pytanie właśnie odnośnie tabletu i softu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym ustrojstwem i co by polecał?
Właśnie coś takiego. Mam notebooka ale nie wyobrażam sobie aby z nim przechadzć się po mieścieBemowo1 pisze:normalny mały komp, znajomy ma acera/tablet z demontowalną klawiaturą też chyba jest całkiem okTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/zaplec ... e-f26.htmlTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
MT4 pojdzie Ci na wszystkim co ma WINDOWS. Na kazdym Androidzie bedziesz mial oprogramowanie takie jak na smartfonieTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
o kurde, a jawłasnię eskę otwarłem na ejku...Bemowo1 pisze:ejek i kabel 70% s![]()
![]()