Chciałbym przejść na jakiś tablet. Moje pytanie właśnie odnośnie tabletu i softu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym ustrojstwem i co by polecał?
DayTrading: Piątek 15.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 15.11.2013
Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć
Chciałbym przejść na jakiś tablet. Moje pytanie właśnie odnośnie tabletu i softu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym ustrojstwem i co by polecał?
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
normalny mały komp, znajomy ma acera/tablet z demontowalną klawiaturą też chyba jest całkiem okTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
Właśnie coś takiego. Mam notebooka ale nie wyobrażam sobie aby z nim przechadzć się po mieścieBemowo1 pisze:normalny mały komp, znajomy ma acera/tablet z demontowalną klawiaturą też chyba jest całkiem okTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
Na takim małym kompie normalnie chyba pójdzie MT4? To by rozwiązało wszystkie moje rozterki.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
http://forex-nawigator.biz/forum/zaplec ... e-f26.htmlTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
- atlanticos
- Maniak

MT4 pojdzie Ci na wszystkim co ma WINDOWS. Na kazdym Androidzie bedziesz mial oprogramowanie takie jak na smartfonieTakitam pisze:Mam do Was takie techniczne pytanie. Normalnie na kompach używam MT4 Pro. Jednak jeżeli jestem w trasie używam softu na smartfona pod androida. Uważam, że jest to nieporozumienie. Brak możliwości nagłego złożenia zlecenia bez obserwacji rynku. Zawieszające się wykresy lub ich brak oraz przekłamane świece. W ciągu 5 minut z wykresu może wynikać zupełnie co innego. Tak dzisiaj prawie nie wtopiłem ale coś mnie powstrzymało. Do tego brak wsparć i oporów. Musiałem wkuć na pamięć![]()
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ejek i kabel 70% s

znalazłem jeszcze mikro szanse, na pozytywne zamkniecie mojej S na goldzie
https://www.tradingview.com/x/uYLZuKLK/ to ta szara LT z h1 
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Danske o EURUSD.
Przez politykę EBC i FED edek w przeciągu najbliższych 12 m-cy ma rzekomo znaleźć się na poziomie 1,26.
Przez politykę EBC i FED edek w przeciągu najbliższych 12 m-cy ma rzekomo znaleźć się na poziomie 1,26.
- zastapmnie
- Pasjonat

o kurde, a jawłasnię eskę otwarłem na ejku...Bemowo1 pisze:ejek i kabel 70% s![]()
![]()
i na rzeźniku:)
powiozą mnie?
byle wrócili
Bemowo, nadal kisisz longi na AUDNZD?
coś mają niewyobrażalne problemy z podejściem do góry, jakieś mega zatwardzenie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
pikene volumeny dzis piknie wyalili sporo podbitki na malych obrotach a spadki
pikene volumeny dzis piknie wyalili sporo podbitki na malych obrotach a spadki