No i właśnie demo źle chodzi. Mam nadzieję, że real będzie ok.reQuorter pisze:Bo demo już jest podłączone do nowych serwerów Armady. Real będzie podłączony przez ten weekend.z6yszko pisze:Ta różnica czasu między demo a realem jest dobijająca. Czy można coś z tym zrobić? Czy nie mogą wszystkie serwery się synchronizować do jednego wzorca czasu? Świece się inaczej układają, zwłaszcza w przypadku danych.
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Hmm... Wlasnie czy czas serwera w poniedzialek sie zmieni czy dalej bedzie GMT ???
Nadal będzie GMT, ponieważ serwery nadal będą w Londynie. Czas między demem a realem może uda się zsynchronizować jeszcze dziś. Różnica wynosi ok. 15 sekund.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy Armada, podobnie jak to robią inni brokerzy (np. Admiral) zmniejsza automatycznie dźwignię przypisaną do rachunku? Jeśli tak to jakie są to progi?
Podłączyłem się do nowego serwera. Hula. 

Przecież nowe serwery jeszcze nie działają ;-) Teraz masz zwykły redirect na prime.
ja mam tak:
nowe demo - dziala serwer Armada-DemoUK
live - loguje sie na Armada-Live ale nie pokazuje wykresow tylko czeka na aktualizacje,
(live dziala na Prime)
poczekamy do pon
nowe demo - dziala serwer Armada-DemoUK
live - loguje sie na Armada-Live ale nie pokazuje wykresow tylko czeka na aktualizacje,
(live dziala na Prime)
poczekamy do pon
ups. Zalogowałem się na Armada Live. Adresu nie sprawdzałem.Cyb pisze:Przecież nowe serwery jeszcze nie działają ;-) Teraz masz zwykły redirect na prime.

Odrobinę cierpliwości, wszystko będzie tak jak ma być już w niedzielę
.
. Wszystkie tego typu zmiany są konsultowane z klientami i teoretycznie powyżej 50 000 PLN dźwignia zmniejszana jest do 1:200 jednak oczywiście zawsze najpierw jest to ustalane z traderem i można negocjować
.
edit:
Znikną też dopiski .arm przy instrumentach więc jak komuś nie będzie ładował się wykres tzn, że trzeba przejść na xxx/xxx bez .arm.

Automatycznie zmniejszana dźwignia nie jest, bo jeśli miałbyś otwartych sporo pozycji to takie coś mogłoby zrobić małe kongoBaton pisze:Czy Armada, podobnie jak to robią inni brokerzy (np. Admiral) zmniejsza automatycznie dźwignię przypisaną do rachunku? Jeśli tak to jakie są to progi?

edit:
Znikną też dopiski .arm przy instrumentach więc jak komuś nie będzie ładował się wykres tzn, że trzeba przejść na xxx/xxx bez .arm.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
aha na nowy MT4 Armady nie polowy par wal. i Zlota/USD,
ale mam nadzieje ze to tycho chwilowe
ale mam nadzieje ze to tycho chwilowe