bo mi zamkneli na U J eske na BE grrrsoru pisze:no taper
ale cos banka na SP500 sie trzyma
bo mi zamkneli na U J eske na BE grrrsoru pisze:no taper
banka ma t odo siebe ze moze puchnac lecz na tygodniowym trzeba obserwowac swiece ja ksie zacznie knotowanie a zamkniecia beda na nizszczych szczytach to ruszamyZielonaMgielka pisze:Dopoki FED nie da jasnych wskazowek co do wyjscia z QE , kazde spekulacje o nadchodzacym cieciu beda spotykaly sie z rozczarowaniem. Przynajmniej ja odnosze wrazenie ze jeszcze dluga droga do poprawy i do zdecydowanych krokow co do wyjscia z QE. Predzej czy pozniej S&P moze osiagnac nawet okolice 2000 i Wall Street z pewnoscia zaciera rece na taki scenariusz podtrzymywany przez golebie stanowisko Yellen.
Na obecna chwile ... Forward Guidance = No Taper.
Dopoki QE jest paliwem do wzrostow wole kupowac pullbackiNowy123 pisze:banka ma t odo siebe ze moze puchnac lecz na tygodniowym trzeba obserwowac swiece ja ksie zacznie knotowanie a zamkniecia beda na nizszczych szczytach to ruszamyZielonaMgielka pisze:Dopoki FED nie da jasnych wskazowek co do wyjscia z QE , kazde spekulacje o nadchodzacym cieciu beda spotykaly sie z rozczarowaniem. Przynajmniej ja odnosze wrazenie ze jeszcze dluga droga do poprawy i do zdecydowanych krokow co do wyjscia z QE. Predzej czy pozniej S&P moze osiagnac nawet okolice 2000 i Wall Street z pewnoscia zaciera rece na taki scenariusz podtrzymywany przez golebie stanowisko Yellen.
Na obecna chwile ... Forward Guidance = No Taper.
http://atafinancialresearch.bblog.pl/wp ... 26142.html
dax juz nie poprawia szczytow ciekawe tylko Bansktera z USA pompuje SP500
dane z UE sa wymowne dzis