wszystkie wskaźniki na eL tylko nie te gwiazdki jak by szczyt
jeżeli można to bym prosił o ten wykres jutro o tej porze
ciekawe co gwiazdki powiedzą a może znikną ?
-- Dodano: 11 lis 2013, 23:27 --
Bemowo1 pisze:miernik głupoty pokazuje 64% pozycji krótkich na edku
ja często spoglądam na myfxbook tam jest rzsądniej aktualnie 56% na eS
wszystkie wskaźniki na eL tylko nie te gwiazdki jak by szczyt
jeżeli można to bym prosił o ten wykres jutro o tej porze
ciekawe co gwiazdki powiedzą a może znikną ?
-- Dodano: 11 lis 2013, 23:27 --
Bemowo1 pisze:miernik głupoty pokazuje 64% pozycji krótkich na edku
ja często spoglądam na myfxbook tam jest rzsądniej aktualnie 56% na eS
Tutaj nie chodzi o rozsądek - to są dane od poszczególnych brokerów i różnych grup traderów. Rozbieżność jak widać sięga 40%. Można uznać, że te dane są po prostu niewiarygodne i są żadnymi danymi. Takie jest moje zdanie.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Takitam
dla mnie te dane lepiej oddają sentyment drobniejszych graczy
są od większej liczby graczy i rożnych brokerów
a jak wejdziemy na http://www.breforex.pl/ to juz w ogóle jest masakra
oczywiście że to tylko pogląd a nie jakaś tam rzetelna informacja po której mozna coś wnioskować
Ostatnio zmieniony 11 lis 2013, 22:50 przez Jones, łącznie zmieniany 2 razy.
edek H1 dla tych co zauważyli i dla tych mniej spostrzegawczych również... preferowany kierunek zaznaczyłem ale jak wyjdziemy dołem to też chętnie się podłączę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakieś przewidywania co do AUDUSD?
Na NZDUSD mamy niby podwójny dołek i tam mniej chce spadać.
W odniesieniu do sytuacji na EURAUD to mamy przestrzeń do wzrostów, czyli na Kangurze spadków.
NA EURUSD mamy bandę, ale wydaje się iż może zostać przebita. NA EURJPY widać wyraźny UP do min. 134.70
USDCHF bronimy linię szyi i małe odreagowanie, ale na dłużej wzrosty nie są raczej zagrożone. Więcej przemawia za €
W skrócie obecnie € ma obecnie większe wzięcie od $, a jak do tego wycenić AUD to mam dylemat...
Wsparcia bardziej istotne to 9300 oraz 9280 i nie osiągnęliśmy ich.
Ogólnie to trudno obecnie ocenić co będzie maiło większe wzięcie € czy $ ze względu na promocję jaka się na nie pojawiała.
I tutaj zw. z tym najlepiej prezentuje się chyba EURJPY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线