Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

sureshot pisze:ja na danych dokladnie o 13.30 mialem poslizg, na 2.2 pipsa na szczescie na tp, cena oczywiscie podswietlona na zolto :):), ale 18 minut pozniej,juz dawno po danych 13:48 kolejny poslizg 0.7 pipsa i tez zloty znak ostrzegawczy, i problemy z przestawieniem sla konieczny restart, o 13:58, poslizg o 0.2 pipsa,jak widac kazdy automat skalpujacy po 4 pipsy sie wylozy ;) ale poslizgi poslizgami, ale jak jak wciskam buy i nic sie nie wyswietla i dopiero trzeba zrestartowac pocziwego mt4, zeby zobaczyc czy zlecenie weszlo czy nie, i czy chociaz sl jest od razu ustawiony to robi sie nie za wesolo, moze w zamian zadoscuczynienia, obnizka prowizji o 20% do konca roku :):):)
Tanio liczysz.
A gdzie zwrot utraconych korzyści ? :wink:

gmpgmp
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gmpgmp »

Ja zanim doczekalem sie pojawienia zlecenia po "kliknieciu" minelo jakies 25 sekund .... Moj SL pojawil sie po kolejnych kilkunastu TP nie pojawil sie :) cena powedrowala sobie przez moj poziom TP (nie musze pisac ze zlecenie nie zostalo zamkniete) po czym wrocila sobie przez SL (tez nie zostalo zlecenie zamkniete) i dopiero jak byla duzo bardziej niekorzystna laskawa Armada zamknela zlecenie z 2 x wiekszym SL ..... Nowa jakosc rynku forex :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

To złóż reklamację. Wczoraj wszyscy klienci z Polski, którzy to zrobili, otrzymali pozytywną odpowiedź.

Prime XM nawaliło, a Armada dostaje po głowie - dlatego chcą się od nich uniezależnić jak najszybciej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

gmpgmp
Bywalec
Bywalec

Zlozylem i czekam na odpowiedz . Nieomieszkam napisac jaki byl efekt. A dostaja po glowie bo u nich mamy rachunki . Proste.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

...i znowu powtórka z wczoraj , na zlecenie czeka się "godzinami" miarka się przebrała, mam Was dość!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

juz sie naprawili przynajmniej u mnie, ale tak jak pisalem poslizgi na danych, zrozumiala sprawa, ale dziwne zawiechy ktorych wczesniej nie bylo psuja opinie

Awatar użytkownika
reQuorter
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reQuorter »

ArmadaMarkets pisze:Dzisiejsze dłuższe czasy realizacji zleceń spowodowane są tylko i wyłącznie problemami w PrimeXM, z którym to niebawem będziemy się żegnać.
To oznacza również, że nie będziecie korzystać z feed'a LMAX ?

Z kim po PrimeXM będziecie współpracować ?

-- 08 lis 2013, 17:48 --

U innych brokerów też były problemy, wczoraj i dziś z MetaTrader 4.

Np. w IC Markets totalna zwiecha terminala i nie można było się połączyć przez jakąś godzinę.

gmpgmp
Bywalec
Bywalec

No moja reklamacja zostala uznana i co mnie zdziwilo zawnioskowalem o anulowanie 4 dzisiejszych transakcji (zamknietych na plus jak i minus tak uwazalem ze bedzie uczciwie -gdyz transakcje te byly otwarte po kilkudziesieciu sekundach od zlozenia zlecenia wiec ich wynik byl przypadkowy) Armada anulowala tylko ujemne transakcje dodatnie pozostawili na moim rachunku . Wg mojej opinii zachowanie w tej konkretnej sytuacji bardzo uczciwe.

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

raposo pisze:Prime XM nawaliło, a Armada dostaje po głowie - dlatego chcą się od nich uniezależnić jak najszybciej.
U innych brokerów z tym mostkiem było ok.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

psV pisze:
raposo pisze:Prime XM nawaliło, a Armada dostaje po głowie - dlatego chcą się od nich uniezależnić jak najszybciej.
U innych brokerów z tym mostkiem było ok.
Mostkiem... A mają też u nich serwery MT4? Armada dopiero przechodzi na swoje serwery na demie. I jeśli mówisz o FxSalt to oni mają Prime ale z USA.
Armada anulowala tylko ujemne transakcje dodatnie pozostawili na moim rachunku . Wg mojej opinii zachowanie w tej konkretnej sytuacji bardzo uczciwe.
Wiem, że nerwów szkoda ale żeby osiągnąć taki efekt wcale nie trzeba było krzyczeć na forum tylko od razu pisać do supportu...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ