Ja na pewno będę. Kilka osób z Krakowa też zgłaszało chęć uczestnictwa.cytrynek pisze:Już się zarejestrowałemqwerty633 pisze:Czy ktoś z forum z Krakowa planuje wybrać się na to seminarium?
Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Odnośnie nowości jeszcze warto dodać, że zostały obniżone koszty wypłat dla walut USD, CHF oraz EUR w Dukascopy Europe.
.
- Z 20 USD na 10 USD.
Z 20 CHF na 10 CHF.
Z 15 EUR na 7,5 EUR.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To dla tych co narzekali że duże koszta wypłat, mi to jakoś nigdy nie przeszkadzało - za jakość obsługi się płaci podobnie jak w innych branżach.raposo pisze:Odnośnie nowości jeszcze warto dodać, że zostały obniżone koszty wypłat dla walut USD, CHF oraz EUR w Dukascopy Europe.Niebawem więcej pozytywnych zmian o których Was poinformujemy
- Z 20 USD na 10 USD.
Z 20 CHF na 10 CHF.
Z 15 EUR na 7,5 EUR..
Nie chcę się tu wypłakiwać jak niegdysiejszy pan W. ale ostatnio mam padakę z platformą. Podejrzewam o sprawstwo ostatnią aktualizację Javy ale mogę się mylić. Wywalam wszystko z rejestru po parę razy dziennie ale dalej muli jak trabant pod górę. Wujku Dobra rado, jak żyć?
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Odpal platformę i sprawdź poziom wykorzystania procesora i pamięci RAM.
Możesz wyczyścić pliki historii z folderu JForex.
Rozumiem, że "wywalanie z rejestru" to czyszczenie pamięci cache Javy?
Możesz wyczyścić pliki historii z folderu JForex.
Rozumiem, że "wywalanie z rejestru" to czyszczenie pamięci cache Javy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze: Rozumiem, że "wywalanie z rejestru" to czyszczenie pamięci cache Javy?
Coś popstrykałem i zaczęło banglać! Wielkie dzięki raposo!

Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Jakiś czas temu spotkałem się z informacjami o wprowadzeniu CFD do końca roku ? czy wiadomo coś na ten temat ?
Najpierw pojawić się muszą na demo i z tego co wiem prace nadal trwają...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A kto nie był 
Tylko jakoś nie było okazji żeby się wzajemnie poznać...

Tylko jakoś nie było okazji żeby się wzajemnie poznać...